Caută
Close this search box.

Cort Second Hand Mari de Vanzare – Corturi depozitare temporară

Cort Second Hand Mari De Vanzare – Corturi Depozitare Temporară

30 x 50 m Cort Second Hand pentru Depozitarea Temporară

Cort second hand este o alegere bună pentru compania de sezon pentru a fi loc de întâlnire spațiu de stocare suplimentar. Se poate satisface nevoia ta într-un timp scurt. Shelter accent pe structuri clare cu deschideri de peste 10 ani. Știm cum să sprijini toate nevoie de dumneavoastră și spațiu de stocare suplimentar.

Acest cort este de 60 × 100 m cu material integral PVC pentru Foxconn. Este potrivit pentru a fi atelier suplimentar pentru fabrică și instrumente mecanice mari. Indiferent de scopul cortului, prioritatea noastră este siguranța utilizării lor. Tot cortul depozitul cu gama noastră de produse sunt de înaltă calitate și design robust. Acest corturi unde puteți simți în siguranță.

Feature de Cort Second Hand

Profilul principal al structurilor noastre este din aliaj de aluminiu ușor și rezistent la apa material pentru acoperire. Tesatura poate fi opțional din PVC, ABS perete solid și de tip sandwich panel.Materials utilizate pentru acoperirea sunt țesături impermeabile, care au o performanță bună în apă rezistente, flacără și rezistență UV. Printre ei, panouri sandwich poate bloca cald mai eficient.

Serviciul Shelter

Vânzările noastre sunt bucuroși să răspundă întrebarea dvs. în scurt timp. Ele vă vor sugera soluția potrivită pentru depozitare. Dimensiunea locație și cantitatea de bunuri sunt factori vor considate. Noi, de asemenea, ghidul de rapid și profesionist de instalare a unui loc de muncă site-ul tau. Structura poate fi livrat într-o chestiune de săptămâni, și a ridicat în zile. Pentru a satisface nevoia ta unget în timp. Shelter este mândru să fie consultant de cladiri depozite temporare.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon