Search
Close this search box.

corturi de evenimente de vanzare - Ceremonia de deschidere de 1000mp

Corturi de evenimente de vanzare  – de înaltă calitate, rapid exercitat și flexibil Layout

  • Material superior – Profilul principal al structurii corturilor de eveniment este aluminiu din aluminiu dur, care are un aspect lucios și o durată de viață lungă. Toate aliajele de aluminiu au trecut certificarea durității (mai mult de 250Mpa). În plus, membrana acoperită are performanțe perfecte în rezistență la apă, rezistență la radiații UV și antichimice. Nu în ultimul rând, țesătura noastră din PVC corespunde standardului internațional ignifug [DIN 4102 B1 M2 (Euro.) Și NFPA 701 (American)].
  • Instalare rapidă – Toate corturile de conferință sunt proiectate în construcții prefabricate , numite și modulare. Adăpostul ansamblează structura de bază și împachetează setul de fixare, șuruburi pentru clienții noștri înainte de livrare. Dificultatea instalării va fi diminuată în mod eficient de astfel de structuri.
  • Amenajare flexibilă – Una dintre cele mai atractive caracteristici ale cortului de spații clare este spațiul interior de auto-suport. Mai multe opțiuni pentru accesorii și facilități cum ar fi flancul, scaunul, biroul, stadiul de vorbire și ecranul LED. Oaspeții se pot bucura de spectacol în orice colț fără nici o obstrucție.

Geamuri din sticlă de perete pentru vânzare

Așa cum arată imaginea, acest cort de dimensiuni clare este de 30 m latime, 40 m lungime și 4 m înălțime. Desigur, lungimea poate fi nelimitată, iar înălțimea poate fi personalizată. Dimensiunea terenului acoperită de acest cort este de 1200 mp (aproximativ 12900 mp), care au o capacitate de 800-1000 locuri în scaunul bisericii.

În peretele lateral, clientul nostru a ales un perete transparent din sticlă pentru a permite spațiului interior luminos pentru oaspeți. De asemenea, peretele din sticlă a fost aplicat pentru diverse evenimente de branding și sportive, cum ar fi magazinul oficial , BMW și Benz . Ca loc de ceremonie de deschidere, aspectul ar trebui să fie simplu, dar elegant. Peretele de sticlă va fi cea mai bună alegere pentru a vă stimula marca sau asociația faimei.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon