Caută
Close this search box.

Corturi de Evenimente de Vanzare - Sailing Expoziție

Corturi De Evenimente De Vanzare – Sailing Expoziție

Corturi de Evenimente de Vanzare în Diverse Dimensiuni

Shleter Corturi prevede corturi de evenimente de vanzare in diferite dimensiuni și stil cu deschidere clar. Printre ei, foisor cort este tipul cel mai clasic in compania noastra. Cu aspectul său clasic de înaltă atins punctul culminant și materiale de primă clasă și de calitate finisaje, este acasa, foarte popular și în străinătate.

Dimensiunea acestui corturi evenimente este disponibil de la 3m la 10m. Puteți alege dimensiunea nevoie reală sau cere personalul nostru techncial pentru a măsura în tine loc de muncă site-ul. Adăpost corturi mare vârf sunt extrem de rezistente la vreme soluții și mari. Pentru activitățile sărbători nunta / petrecere / festival / primire / umbra de catering / parcare / out-door.

Ridicate Calitate pentru Corturi de Evenimente de Vanzare

Materiale de corturi evenimente sunt greu aluminiu extrudat din aliaj, ceea ce face ca întreaga selecție stabil și lumină suficient să stea vanturi puternice cu o viteză de 100 km / h, astfel pericole ar putea fi eliminate și construcția ar trebui să fie prea ușor. În plus, ea nu adăuga orice cadru de oțel, și întreaga selecție poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp fără griji de rugina.

Materialele de perete lateral sunt PVC țesături din poliester, astfel ploaie, flacără și UV ar putea fi rezistat, care fac circ mai potrivite pentru catering, dans și alte activități. Desigur, pentru interiorul selecție, oferim lenjerii de pat, picături suspendate, candelabre și alte umpluturi pentru a decora, mese, scaune și canapele, precum și alte accesorii, cum ar fi aer conditionat ar fi, de asemenea, furnizate este acolo orice cerință. Decoratori, designeri, împreună cu proprietarii nunta noastră va coopera pentru a face selecție satisfăcătoare și plăcut.

SHELTER Servicii

Cort Shelter nu numai că oferă diferite dimensiuni corturi de evenimente de vanzare, dar, de asemenea vindem un întreg sercice. Inclusiv anchetă, design, de produs, livrare, instalare, scoateți. Suntem mandri de a fi dvs. un expert în corturi evenimente în aer liber.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon