Search
Close this search box.

Corturi de Gradina Rotunde Pentru Petrecere Chioșc

Corturi de gradina de vanzare

Shelter are o experiență bogată în furnizarea de oameni cu opțiuni privind o multime de spațiu semi-permanent, iar printre acestea, corturi de gradina intr-o forma rotunda sunt alegeri foarte bune.

Dia 5-40 metri, un astfel de cort dom ar putea fi făcute în orice dimensiune care se potrivesc cel mai bine curtile, si ca cel mai mare spațiu utilizând structura, ar exista întotdeauna suficient spațiu pentru a vă bucura.

Cort de incredere Geodezice Dome

Folosind aliaje de aluminiu sau din tuburi de oțel, profile si tesaturi din PVC ca acoperitoare, ploaie noastre corturi umbră și UV pentru petreceri. Cu ajutorul unor triunghiuri formate din profile, toate corturile dom ale noastre ar putea fi stabil și de a gestiona durată mare de viață.

Având un astfel de cort în curte, v-ar obține acces liber la petreceri. In plus, voi și familiile voastre ar putea avea mai mult timp împreună.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon