Search
Close this search box.

Corturi Evenimente cu ABS perete solid - Macau Golf Deschis

Corturi Evenimente Cu ABS Perete Solid – Macau Golf Deschis

Suntem Expertul de Corturi Evenimente

Shelter sunt profesionist în corturi evenimente de vanzare mobil în orice loc. Dacă pentru o evenimente turneu regulat recurente sau cu alte ocazii – cu adăpost sistemele cort de evenimente, locatii funcționale, frumoase, flexibil sunt întotdeauna create pentru spectacole și festivități. Bazați-vă pe produsele noastre și serviciul nostru. Aici ne arată ceea ce este posibil!

Mici Corturi Eveniment pentru Golf Evenimente

Aceste Corturi evenimente au fost stabilite pentru camera de zi în aer liber Golf în Macao. Dimensiunile două cort sunt 10×25 m si 10×10 m. Solid perete lateral ABS oferă loc stabil și rezistent la apa pentru oaspeți. Pentru chioșc curte, eveniment golf, aniversare companie, adunare de familie, petrecerea pentru copii.

Feature De Corturi Evenimente

Datorită modular corturi de înaltă calitate oferta Shelter vă o gamă foarte largă de dimensiuni, forme și opțiuni de configurare – atât pentru structurile temporare, simple și portabile două etaje. A încercat, testat și aprobat metoda generală de construcție modulară permite utilizatorului să creeze soluții pentru a oferi costuri atractive locuri, funcționale și sigure.

Adăpost corturi mari gama de deschideri disponibile în lățimi de la 8m la 50m natura modular al cortului mare sistemelor de adăpost permite modele de orice lungime, care sunt realizate prin adăugarea de 5 milioane de golfuri extensie lungi cort. Construieste-l atâta timp cât aveți nevoie!

Cort Shelter nu numai că oferă diferite dimensiuni corturi evenimente de vânzare, dar, de asemenea vindem un serviciu complet. Inclusiv anchetă, design, de produs, livrare, instalare, scoateți. Suntem mandri de a fi un expert în cort în aer liber.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon