Search
Close this search box.

Corturi Evenimente de Vanzare - CCOR Sailing deschise

Corturi Evenimente De Vanzare – CCOR Sailing Deschise

Corturi Evenimente de Vanzare în toate tipurile de evenimente

Shelter are zeci de ani de experiență în furnizarea de corturi pentru evenimente in orice ocazie, inclusiv evenimente sportive, conferințe, expoziții, evenimente corporate etc. cort eveniment adăpost este potrivit pentru a fi loc de întâlnire mobil în orice loc. Dacă un recurente evenimente tur regulate sau alte ocazii – cu sisteme cort evenimente adăpost, locatii funcționale, frumoase, flexibil sunt întotdeauna create pentru spectacole și festivaluri. Bazați-vă pe produsele noastre și serviciul nostru. Aici se arată ceea ce este posibil!

Corturi Evenimente de Vanzare – CCOR Sailing eveniment

Compania noastra timp de doi ani consecutivi baldachin furnizori CCOR. Am furnizat grad și de înaltă vârf cadru corturi corturi pentru birouri temporare, etapă baldachin, recepție loc și zonă de lounge atlet.

Corturi Evenimente De Vanzare Cu Alb Din PVC Cover

Principalul cort este construit pentru hard aliaj de aluminiu presat extrudat cea mai bună calitate pentru a face cort puternic și componente, cum ar fi spituri sau bastoane de oțel utilizate pentru a asigura locul de muncă cu vânt acolade pentru a face cort stabil și are capacitatea de a obține vânturile de viteză 100 kmh sau 120 km / h, si veti avea nu vă faceți griji.

Materialele folosite pentru acoperis sunt acoperite cu țesături din poliester PVC, care au o performanță bună în rezistente ploaie, flăcări UV și astfel permite oaspeților și însoțitorii de nunta mediu confortabil pentru a rămâne. Pereți de sticlă folosite pentru a da un sentiment de natură cort în timpul zilei și romantic si misterios, cu lumini timp de noapte.

În ceea ce pentru decoratiuni cort, atât în interiorul cât și în afara, lenjerii de pat, swag și candelabre în diferite culori pot fi furnizate de către noi, dacă este necesar, și pot fi proiectate și adaptate pentru a prezenta punctele de vedere se bucură. Un ecran mare cu LED-uri ar putea fi o alegere excelentă, dacă există modele speciale.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon