Caută
Close this search box.

Corturi Evenimente de Vanzare – în aer liber Baldachin în carnaval

Corturi Evenimente De Vanzare – În Aer Liber Baldachin În Carnaval

Corturi Evenimente de Vanzare în Filipine

Shelter cort evenimente de vanzare cu acoperiș curbat este una dintre cele mai puternice și bine concepute corturile pe cortul market.The dom oferă spațiu versatil și ușor de utilizat. Am proiectat și dezvoltat cortul arc cu intense special care îndeplinește stilul si decorul autentic. Țesăturile am folosit sunt de înaltă calitate, astfel încât să sprijine pentru lungă durată. Cortul Arcum este atât de special și de lux în formă lățime .10m-60m, cu un design personalizat sunt întotdeauna disponibile. Cortul arcum poate fi utilizat punct de vedere economic pentru expoziție, depozit, sala de sport, sala de debarasarea și ceremonia de nunta.

Corturi Evenimente de Vanzare în înaltă calitate

Materiale foarte greu din aliaj de aluminiu extrudat s-au folosit ca și cadru, ceea ce

face ca întreaga selecție stabil și suficient de ușor să stea vanturi puternice la viteza de 100 kilometri pe oră, astfel pericole ar putea fi eliminate și construcții ar fi mai ușor prea. În plus, se adaugă nu orice oțel în cadrul, și întreaga selecție ar putea fi folosite pentru o perioadă lungă de timp fara griji de a fi ruginit.

Materialele de perete lateral sunt PVC țesături din poliester, astfel ploaie, flacără și UV ar putea fi rezistat, care fac circ mai potrivite pentru catering, dans și alte activități. Desigur, pentru interiorul selecție, oferim lenjerii de pat, picături suspendate, candelabre și alte umpluturi pentru a decora, mese, scaune și canapele, precum și alte accesorii, cum ar fi aer conditionat ar fi, de asemenea, furnizate este acolo orice cerință. Decoratori, designeri, împreună cu proprietarii nunta noastră va coopera pentru a face selecție satisfăcătoare și plăcut.

Serviciul SHELTER

Noi nu numai că oferă corturi evenimente de vanzare de inalta calitate, dar oferă, de asemenea întregul serviciu pentru tine. Inclusiv anchetă, proiectare, livrare, instalare, scoateți și post-vânzare. Vanzarile noastre vor raspunde anchetă într-o perioadă scurtă de timp și vă sugerează cea mai potrivită soluție pentru evenimentele tale. După aceea, personalul nostru tehnic va proiecta structurile cort acoording la dimensiunea reală aveți nevoie. De asemenea, da ghidul de instalare pentru a vă de locuri de muncă site-ul. Suntem atât de bucuroși să fie expert dvs. corturi.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon