Search
Close this search box.

Corturi Evenimente de Vânzare în Nunta / Party / Evenimente de Afaceri

Corturi Evenimente De Vânzare În Nunta / Party / Evenimente De Afaceri

Shelter Are tot Felul de Corturi Eveniment de Vanzare

Shelter Tent este dedicat pentru a îmbogăți galeria de produse și a fost de lucru pentru a dezvolta tot felul de corturi, inclusiv toate dimensiunile și formele, până acum, avem “A” cadru cort, pagodă cort, gonflabile cort acoperiș, dublu cort cu etaj și evenimente corturi de vânzare.

Caracteristici de Corturi Evenimente de Vânzare

Corturi dom geodezic, din cauza cea mai mare caracteristica lor-folosind spațiu, au devenit populare și ochi-prinderea, indiferent de a fi pus în nici un fel de eveniment și pentru a satisface toate tipurile de cereri, cupole noastre ar putea fi făcute în dimensiuni de la 5-40 metri .

Pentru a face corturile noastre dom stabil și durabil, tuburi din oțel sau profile din aluminiu ar putea fi folosite pentru a compune din principalele cadre de corturi dom, iar aceste unități de triunghi ar face corturi evenimente de vânzare mai fermecător și atractiv, făcând astfel evenimentul mai popular.

Materiale de acoperire de corturi noastre dom sunt albe, transparente și imprimate țesături din PVC, și puteți decide ce fel de ei sa folosit conform subiectelor cu preferințele dumneavoastră și evenimente. Toate aceste tesatura ar putea rezista ploaie, flacără și UV, astfel încât corturile noastre de dom ar putea fi confortabil și în condiții de siguranță să rămână în interior.

Corturi Evenimente De Vânzare A Face Cu Diferite Evenimente

Cupola cort, împreună cu echipamente și dispozitive de asortat, devin din ce în ce mai populare în rândul tot felul de evenimente, cum ar fi expoziții, spectacole de moda, nunti sau petreceri si spectacole.

Ca un furnizor de top cort, avem corturi evenimente de vanzare in cantitati mari, si produse de la noi ar putea fi disponibile după o perioadă lungă de timp, apoi pe termen lung, corturile noastre sunt atât de ieftine.

Servicii Profesionale De La Noi

Pe lângă produsele, oferim servicii complete pentru fiecare client de la cererea dvs. de instalare și până la sfârșitul contractului, și, în plus, pentru a păstra o sută la sută satisfacție a clienților, vom plăti oa doua vizită la tine pentru a asigura ca totul sub control.

În cazul în care sunteți interesat sau atrași de corturile noastre de evenimente pentru vanzare, va rugam sa ne contactati în curând, și vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai curând posibil.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon