Caută
Close this search box.

Corturi Evenimente în Runda Forme de Toate Dimensiunile

Corturi Evenimente În Runda Forme De Toate Dimensiunile

Corturi Evenimente Rotunde Pot fi Aplicate la Diferite Evenimente

Dom geodezic, diferite de corturi evenimente normale, este atragerea de oameni din ambele acasă și în străinătate, și se aplică pe scară largă la tot felul de evenimente cum ar fi nunta, petrecere, camping, expoziție, conferințe și așa mai departe.

Material și Structurale Caracteristici Corturi Evenimente

Corturile noastre dom geodezic ar fi constat din oțel de profile de aluminiu care formează forme de triunghi pentru a face corturi mai stabil, iar designul rotund ar atrage mai multe persoane implicate în evenimentele tale.

Material Acoperământ De Corturi Evenimente

Acoperiri pentru corturi evenimente noastre sunt albe și transparente, țesături din PVC, și puteți regla luminozitatea spațiului interior prin adăugarea sau reducerea acoperirii de țesături albe, desigur, puteți utiliza un material în întregime transparent, pentru a da un sentiment modern.

Materialele noastre rezista ploaie, zăpadă, UV și foc, astfel încât atunci când sunt folosite ca concert de muzică acoperă, sali de lansare de produse, spații de partid și de corturi expozitionale, corturi noastre dom geodezic ar putea oferi spații confortabile, plăcute și sigure.

Va Punem La Dispozitie Servicii De Grijuliu

Ne-ar cita cel mai bun preț și în cazul în care există solicitări pe dispozitive și echipamente de performanță și de catering, ne-ar ajuta să se pregătească toate lucrurile pentru tine, iar vânzările noastre s-ar lua totul de corturi evenimente noastre sub control.

Dacă sunteți interesat în corturile noastre, trimite-ne un formular de anchetă, și vom precupeți nici un efort pentru a ajunge la 100% satisfacție a clienților.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon