Caută
Close this search box.

Corturi Industriale de Vanzare – Corturi Mari cu Material Impermeabil

Corturi Industriale De Vanzare – Corturi Mari Cu Material Impermeabil

Corturi Industriale de Vanzare – Structuri Fabric Mari

Cort Shelter este producător de frunte de structuri clare cu deschideri de peste 10 ani. Noi oferim corturi industriale de vanzare in toate dimensiunile. Dimensiunea depozit cort este 25-60m pentru tine de a alege. Când se confruntă cu creșterea neașteptată a companiei, spațiu de stocare suplimentar va fi necesar să se înființeze. Putem instala o 30 x 100 m în mai multe zile pentru a satisface nevoia ta de urgență.

trăsătură – Corturi Industriale de Vanzare

Cu aliaj de aluminiu în întregime și țesături din PVC rezistent la apa. Potrivit pentru materii prime, instrumentelor de producție și produse finite din zona fabricii. Corturi de depozitare în aer liber sunt o soluție excelentă pentru antreprenori activitate sezonieră. Face afacerea mai rapid, flexibil și simplu.

Serviciul Shelter

Nu numai cort mare pot fi furnizate in cadrul companiei noastre, dar, de asemenea servicii atente. Inclusiv anchetă în timp, o soluție sugestie, design forma cort, livrare, ghid de instalare, scoateți și post-vânzare. Vanzarile noastre vor raspunde intrebarea dumneavoastra cu răbdare și să vă soluția potrivită. Am putea merge la tine de locuri de muncă site-ul pentru a măsura dimensiunea reală a locația dumneavoastră. Atunci va vom oferi dimensiunile exacte pentru a se potrivi locația. Personalul nostru tehnic sunt bucuroși să vă dea ghidul de instalare profesionale la locul local. Serviciul nostru post-vânzare, inclusiv înlocuirea din aliaj de aluminiu și material PVC.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon