Search
Close this search box.

Corturi Industriale Second Hand de Vanzare

Corturi Industriale Second Hand De Vanzare

Corturi Industriale Second Hand cu PVC Fabric

Shelter întâlni mereu ai nevoie in timpul necesar. Așa că am ofer diferite dimensiuni corturi industriale second hand cu diverse țesături impermeabil. La creșterea ta neașteptată a producției, ai nevoie de un depozit semi-permanent de a face cu problema de depozitare. Apoi depozit temporar Shelter va fi alegerea ta bună.

Feature de Corturi Industriale Second Hand

Acest cort este de 25 x 50 m, cu integral din aliaj de aluminiu și țesături din PVC rezistent la apa. Potrivit pentru materii prime, instrumentelor de producție și produse finite din zona fabricii. Cort depozitare în aer liber este o soluție excelentă pentru antreprenori activitate sezonieră. Face afacerea mai rapid, flexibil și simplu.

Materiale de acoperire sunt pure din PVC de culoare albă țesături din poliester acoperite rezistente ploaie, flacără și UV, astfel permite un spațiu sigur și plăcut pentru participanți. Tesatura alb pur are o performanță bună în reducerea lumina soarelui puternic, iar oamenii nu s-ar simți în interiorul ars. În plus, fermitatea tesatura face mai sigure pentru mișcare și reconstrucție. Alte accesorii, cum ar fi ferestre translucide, pereți laterali PVC si usi de sticla, etc. permite clienților diferite opțiuni pentru diferite domenii

Serviciul De Corturi Industriale Second Hand

Avem, de asemenea echipe profesioniste și membri de instalare și de mutare corturi pentru nunta, astfel încât ai putea evita să fie influențată de probleme corespunzătoare. În plus, noi oferim fiecare cort o garantie de 5 ani, ne-ar oferi asistență pentru tine și asigurați-vă că evenimentele merge bine cu corturile noastre de înaltă calitate.  

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon