Caută
Close this search box.

Corturi Nunta cu PVC Cover – Corturi Catering

Corturi Nunta Cu PVC Cover – Corturi Catering

50×50 m Corturi Nunta pentru exterior Catering Locul

Shelter corturi nunta sunt cea mai buna alegere pentru organizarea petrecerea ta, inclusiv catering, receptii, ceremonii festival, masa de prânz, și chiar o seară disco. Dimensiunile de corturi pentru nunta poate fi opțional de la 15-50m. Puteți alege dimensiunea în funcție de numărul de invitatii dumneavoastra. Comună Capacitatea corturile noastre este 1.5sqm / persoană. Corturile noastre de nunta poate configura pentru toate tipurile de ocazie regulat, inclusiv naștere, aniversări, botezuri, petreceri pentru copii, baloane etc. Oferim lenjerie frumoase, iluminat, podele si toate accesoriile pentru clientul nostru care au facut nunta lor, un succes.

Feature de Corturi Nunta

Cadrul principal de cort este construit de greu presat din aliaj de aluminiu extrudat de cea mai bună calitate pentru a face cort puternice, precum și componente, cum ar fi spituri sau bastoane din oțel utilizate pentru fixarea lucra împreună cu vânt acolade pentru a face stabil cort și are capacitatea de a lua vanturi puternice la viteza de 100 kmh sau chiar 120 km / h, si veti avea nu vă faceți griji.

Materialele folosite pentru acoperiș sunt acoperite cu PVC tesaturi poliester, care au o performanță bună în rezistent ploi, flăcări și UV, astfel permite oaspeților și însoțitorii de nunta mediu confortabil pentru a rămâne. Pereti de sticla utilizate pentru cort da un sentiment de natură în timpul zilei, precum și romantic si misterios, împreună cu luminile de la seara.

Serviciul De Corturi Nunta

Nu adăpost se concentreze doar pe vânzarea diferite tipuri de corturi nunta, dar, de asemenea oferă servicii profesionale pentru tine. Sales Manager răspunde la întrebările noastre într-o perioadă scurtă de timp și oferă cea mai potrivită soluție în funcție de situația tau real. Apoi personalul nostru tehnic va proiecta pentru structuri tine cort. Vom ambalaj cortul cu atenție și să livreze locuri de muncă pentru site-ul tau. De asemenea, ne va trimite personalul nostru tehnic pentru a ghida de instalare. După eveniment este de peste, vom elimina cort în timp ce.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon