Caută
Close this search box.

Corturi pentru nunta cu Fabric Transparent

Corturi Pentru Nunta Cu Fabric Transparent

Corturi pentru nunta in material transparent

Shelter Corturi a făcut o treabă bună în vanzarea corturi pentru nunti de-a lungul istoriei, în ultimii 13 ani, și cortul de nunta clar nu ar fi considerat ca o provocare, deoarece am un fapt am făcut deja și testate pentru mulți ori.

Similar cu orice cort normală, un cort clar acoperiș are un cadru principal construit cu greu presat din aliaj de aluminiu extrudat pentru a face puternic, și a fost fixată pe sol cu unele componente din oțel zincat la cald. Cu toate acestea, din cauza problemelor cauzate de site-ul și împrejurimile, am avut de a proiecta special plăci de bază, apoi fixată cortul pe ele.

Corturi pentru nunta de înaltă calitate – caracteristică a acestui Cort

Acest cort de nunta clar acoperit o suprafață de 30 x 30 m, fără a face nici un pericol pentru plante din apropiere, și s-ar putea organiza o populație de peste 500. transparent tesatura din PVC face cortul mai elegant și mai luminos. Tot mai mulți oameni sunt optează pentru aceste structuri pentru organizarea receptii de partid, în timp ce există oameni care aleg un cadru de selecție adecvată de a deține întregului partid, ceremonia de festival, inclusiv masa de prânz, mese de recepție și chiar discoteca seara. Am ajutat nenumarate clienții sărbători ocazii speciale de toate tipurile. Evenimente de partid tipice includ: de naștere, aniversări, botezuri, petreceri pentru copii, baloane etc.

Corturi pentru nunta este tesatura transparent sunt diferite de cele cele normale în principal pe materialele de acoperire, transparent PVC prezentate ploaie, flacără și dovada UV a fost folosit atât pentru acoperiș și pereți, pe langa, poarta de bun-venit a fost conceput ca o pereche de perdele și translucide Ferestrele erau agățat pe acoperiș lucrat împreună cu legat zidurile din PVC la proaspăt aerul din interior.

Corturi Pentru Nunta Cu Servicii Atente

Produsele noastre se bucură de o garantie de 5 ani, în această perioadă, structurile cadrului principal și materialele care acoperă pot fi înlocuite. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom lua totul sub control.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon