Caută
Close this search box.

Cort Dome – Dome Corturi de Vânzare

Cort Dome – Dome Corturi De Vânzare

Cort Dome pentru evenimente comerciale

Shelter este un expert în cort, care a fost furnizarea de Cort Dome pentru a satisface și pentru a surprinde pe cei care au nevoie.
Cu corturi dom geodezic variind de la 5-40 metri, putem obține cu ușurință toate evenimentele sub control. In plus, aceste corturi ar putea fi făcute în orice design doriți, astfel încât cortul ar putea fi unic și elegant.

Materiale de Cort Dome

Toate corturile noastre sunt realizate durabile și stabile, cu aliaje de aluminiu sau tuburi din oțel, cu ajutorul unor componente fiabile. Triunghiurile formate din aceste profiluri ar putea ajuta, de asemenea, pentru a crea structuri mai fiabile.
Cu țesături din PVC alb sau transparent ca acoperitoare, luminozitate interior ar putea fi ajustate, cu candelabre și sistem de iluminat, ar putea fi creată o atmosferă diferită, prin urmare, potrivite diferitelor cerințe ale oamenilor.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon