Search
Close this search box.

Corturi pentru Nunti de Vanzare - Cort Mare

Corturi Pentru Nunti De Vanzare – Cort Mare

Noi fabricarea Corturi pentru Nunti

Shelter Tent Manufacturing Co, Ltd. a proiectat, fabricat și comercializat corturi pentru nunta, și a fost bucură de o reputație de mare din cauza produse de înaltă calitate.
Acest cort mare acoperă o suprafață de aproximativ 2,500 mp si este capabil de adaptare peste 1,500 de oameni. O scena mare pentru spectacole muzicale și de dans este instalat în partea din față a acestui cort, unele dispozitive conexe, cum ar fi decoratiuni de scena, grupuri de iluminat și pe marele ecran cu LED-uri, de asemenea, să ia un anumit spațiu. Cu toate acestea, absolut nu va fi nevoie să vă faceți griji cu privire la aceste dispozitive consumatoare de spațiu, deoarece cortul nostru poate fi prelungit în lungime pe 5 metri ca unitate.

Feature de Corturi pentru Nunti

Cortul interval clar care este structurat pe hard din aliaj de aluminiu extrudat presat este ușor și suficient de puternic, astfel încât montarea și demontarea ar fi total ușor, și puteți transforma acest cort în părți simple după petrecere și restructurarea data viitoare când este necesar.

PVC tesatura poliester acoperit este utilizat ca material principal de acoperire, și ploaia, focul și UV nu ar avea nici capacitatea de a face rău. În plus, aceste țesături sunt suficient de puternice pentru ca nici o problemă ar apărea în vremuri de mutare și de reconstrucție.

Suntem furnizarea de acest tip de corturi pentru nunti, dar, de asemenea, servicii de catering, receptie, întâlnire, și expoziții sau alte ocazii regulat pentru ca avem echipe profesioniste in proiectarea si fabricarea, ceea ce înseamnă că ne-am putut decide asupra formelor și dimensiuni conform pentru tine cerințele și situațiile practice.

Accesorii la cortul mare sunt pentru tine alegeri, și puteți decide pe care să utilizeze: de la încălzire la aer condiționat, de la podele de montare si de la iluminat la mobilier, veți obține întotdeauna ceea ce vrei exact, și ne vom asigura totul merge bine cu cortul nostru.

Suntem Expertul Corturi De Nunti

Noi nu vindem numai corturi pentru nunti, dar, de asemenea, întregul serviciu pentru tine. Inclusiv anchetă, design, ambalaj, de livrare și de a menține. Ar putea fi o problemă pentru tine, care cort mare parte nu este ușor de a păstra și poate, uneori, se deteriorează fără protecție profesionale. Acum suntem de planificare o garantie de 5 ani, și asigurați-vă că se va odihni în totalitate asigurat.

Date : January 30, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon