Search
Close this search box.

Corturi de Nunta de Vanzare-Cecorative de lux

Corturi De Nunta De Vânzare – Catering & Recepție Locul Desfășurării

Corturi pentru Nunti de Vanzare în decorare de lux

Cort de nunta este de o mare importanță pentru Cort Shelter Manufacturing Co Ltd., suntem atât de profesionist in proiectarea si fabricarea Corturi pentru Nunti de Vanzare printr-o istorie de peste zece ani.

Avem diferite dimensiuni corturi nunta de vânzare. Și corturile de nunta ar trebui să fie stabil și suficient de mare pentru a se potrivi oaspeților. Pentru examplem, dimensiunile cortului este de 30 * 30M ar avea capacitatea de a organiza cele mai multe nunti cu aproximativ 500 la 600 de participanți, și forma de selecție poate fi schimbat în funcție de site-uri și împrejurimile, am stabilit modele pentru clienții sau au pot exprima doar ideile și putem precupeți nici un efort pentru a satisface nevoile lor. Ce e mai mult, în cazul în care există mai multe persoane decât se aștepta, de circ poate fi prelungită 5M ca o unitate, și tot ceea ce ar putea fi ținute sub control.

Corturi pentru Nunti de Vanzare cu înaltă calitate

Materiale foarte greu din aliaj de aluminiu extrudat s-au folosit ca și cadru, ceea ce face ca întreaga selecție stabil și suficient de ușor să stea vanturi puternice la viteza de 100 kilometri pe oră, astfel pericole ar putea fi eliminate și construcții ar fi mai ușor prea. În plus, se adaugă nu orice oțel în cadrul, și întreaga selecție ar putea fi folosite pentru o perioadă lungă de timp fara griji de a fi ruginit.

Materialele de perete lateral sunt PVC țesături din poliester, astfel ploaie, flacără și UV ar putea fi rezistat, care fac circ mai potrivite pentru catering, dans și alte activități. Desigur, pentru interiorul selecție, oferim lenjerii de pat, picături suspendate, candelabre și alte umpluturi pentru a decora, mese, scaune și canapele, precum și alte accesorii, cum ar fi aer conditionat ar fi, de asemenea, furnizate este acolo orice cerință. Decoratori, designeri, împreună cu proprietarii nunta noastră va coopera pentru a face selecție satisfăcătoare și plăcut.

Am Un Expert De Corturi Pentru Nunti De Vanzare

Circ de nunta ca o alegere excelentă nunta, devine din ce în ce mai populare, și circ noastre au fost testate si a servit pentru atât de multe ori, vă rugăm să fiți siguri de a produselor noastre, și vom prezenta circ extraordinar de la tine în schimb.    

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon