Caută
Close this search box.

Corturi Second Hand pentru Depozitare în aer liber

Corturi Second Hand Pentru Depozitare În Aer Liber

Corturi Second Hand Mari cu Impermeabil pentru Aer Liber de Stocare

Odată cu dezvoltarea de tine companie, stocarea devenit o parte importantă în timpul producției. cort second hand poate satisface nevoia ta cât mai curând posibil. Shelter Corturi vă oferă toate mărimile de corturi second hand pentru a satisface nevoia ta necesar într-un timp scurt. Dimensiunea poate fi opțional de la 25m-60m, astfel încât să puteți alege dimensiunea de cort depozitare în funcție de cantitatea de mărfuri. Cu un design clar durata, spatiul poate fi utilizarea maximă a depozitării.

Feature de Corturi Second Hand

Dimensiunea acestui cort este 30x70m și materialul este din PVC si ABS perete solid. Ambele dintre ele sunt stabile și impermeabile. Puteți configura două sau mai multe cort pentru depozitare diferite tipuri de bunuri. Și vom stabili jgheab de ploaie între corturile. Deși în ziua de ploaie, nu vor avea apa între două corturi.

Materiale foarte greu din aliaj de aluminiu extrudat s-au folosit ca și cadru, ceea ce face ca întreaga selecție stabil și suficient de ușor să stea vanturi puternice la viteza de 100 kilometri pe oră, astfel pericole ar putea fi eliminate și construcții ar fi mai ușor prea. În plus, se adaugă nu orice oțel în cadrul, întreaga selecție ar putea fi utilizate pentru un perete lateral time.The lung materiale sunt perete solid ABS, astfel ploaie, flacără și UV ar putea fi rezistat, ceea ce face circ mai stabil și adecvat pentru niciun fel de stocare.

Serviciul De Corturi Second Hand

Serviciul a companiei noastre pot fi furnizate pentru tine. Inclusiv anchetă, soluție, proiectare, livrare, instalați și intretinere. Vanzarile noastre vă va sugera potrivit dimensiunea în funcție de locația dumneavoastră și cantitate de bunuri. Asigurați-vă că spațiul poate fi utilizat în utilizarea max.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon