Search
Close this search box.

Dia. 15m Dome Cort cu decor de lux - geodezic de nunta cupole

Catering Dome Cort pentru vânzare ca Cocktail Party

Catering cupola creează mediu elegant pentru diferite cum ar fi de catering de nunta ocazie din, petrecere, concert de muzica, sala de lectura si multe altele. Diametrul poate fi opțional de la 4m la 60m (12 ‘- 200’) pentru capacități diferite. Cu design-ul geodezică, cupola cort va fi mai stabil și ochi-prinderea în timpul oricăror evenimente. Doriți să oaspetele tău surprinde? Sfera de catering cupola cort va fi soluția perfectă.
Diametrul acestui cort cupola este 15m (50 ‘) – în jur de 180mp (1937.5 sq ft). Dacă doriți ca să aranjeze un cocktail în interiorul acestui cort, 150 – 200 de persoane se pot bucura de petrecere. In plus, Adăpost va oferi o soluție pentru decorarea inclusiv garnituri de lux, covor și podea din lemn.

Caracteristicile de catering Dome Cort

Pentru a asigura cortul nostru dom poate lucra oriunde, cort adăpost dom este făcută de materiale de înaltă calitate. Pentru cadru, vom oferi tub din oțel galvanizat să stabilească structuri de triunghi, care este inoxidabil și puternic. In plus, tesatura este acoperită în totalitate impermeabilă la apă pentru orice climat. De asemenea, ignifuge din tesatura noastre din PVC pentru a satisface standardul Euro DIN4102, B1, M2 și standardul american NFPA 701.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon