Caută
Close this search box.

Dia.20m Dia.10m Dia.8m Domuri corturi în campingul deșertului

Cupola-de-restaurant-mare-pentru-statiune-de-desert-23

Corturi populare pentru domuri în campingul deșertului Iordaniei

Cupola-de-restaurant-mare-pentru-statiune-de-desert-12

Într-un singur camping de deșert din Iordania, Shelter Dome oferă clienților noștri 6 corturi de cupole asamblate.

Acest tip de grup nu este doar funcțional, ci și frumos. După o călătorie obositoare, camping-urile pot câștiga o experiență confortabilă de viață în cupola plină de aer liber, cu facilități complete. Aceștia pot obține o masă bună, se pot odihni confortabil și se pot pregăti să-și glutească ochii. Este o experiență plăcută pentru campioni.

Avantajele pentru cort dom

Cupola-de-restaurant-mare-pentru-statiune-de-desert-2

Aprovizionare Alimentară Suficientă În Cupola De Catering

Ca cantină, cupola restaurantului dia.20m este suficient de spațială. Clienții pot seta birouri, scaune și alte articole. Poate fi împărțit în diferite zone, cum ar fi zona de mâncare, colțul de cafea, zona de vizionare și așa mai departe. Datorită structurii sale sferice, spațiul interior poate fi utilizat perfect 100%.

Caracteristicile Rezistenței La Vânt Și Ignifuge

Cupola este ignifugă (standard european: DIN4102, B1, M2; standard american: NFPA 701). De asemenea, are o capacitate puternică de rezistență la vânt. Sarcina vântului poate fi de până la 100 km / h. Aceste caracteristici asigură securitatea atunci când configurați un camping. Clienții o pot folosi și pentru locația evenimentului, cupola de catering, nunta și multe alte activități. În plus, capacul nostru de țesătură este suficient de rezistent pentru a rezista la diferența uriașă de temperatură diurnă, de aceea este greu de rupt.

Geodesic-Domes-Tents-For-Glamping-In-Desert-Forest-Prairie-Campsite-Dome-Shelter14

 Clear Dome Tent With Panoramic Window

The customer can appreciate the sunrise and sunset scenery inside the dome.  Since the domes use the clear PVC material in front of the dome, that is, panoramic window.  At the same time, privacy can be guaranteed because the curtain is available. Shelter Dome can cut any shape of PVC cover according to your idea. We have advanced CNC cutting -edge production technology which ensures the accuracy of all the drilling and cutting for our domes. That can contribute to a closeness between cover and structure,  more smooth surface, and good drainage.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon