Caută
Close this search box.

Dia. 25m Restaurantul Dome construit în deșert

Tentul mare de dome servește ca restaurant în deșert

Să luați cina sub cortul domului? Aceasta va fi o experiență minunată și mai tare într-o stațiune deșert. Clientul nostru oferă acest mare restaurant sferic pentru oaspeții săi în stațiunea deșert. Cu designul frontal transparent, cina se poate bucura de întreaga apus de soare și peisaj desert în timpul mesei. Oaspeții puteau să dețină mâncăruri delicioase și o vedere fantastică în același timp.

Specificarea restaurantului Dome

Această cupolă din restaurant este fabricată din oțel zincat galvanizat (cu pudră albă opțională) Q235, care are performanțe perfecte în anti-coroziune. Structura triunghiului creează o încărcare perfectă a vântului (100 km / h) în vremea vântului. Iar tesatura PVC impermeabilă va bloca UV-ul și căldura din exterior. Bineînțeles, aparatul de aer condiționat are o mare funcție sub această cupolă de banchet. În plus, țesătura PVC atinge standardul internațional de ignifugare (DIN 4102 B1 M2).

Ca imaginea afișată, clientul nostru proiectează spațiul interior în stil arab. Întregul spațiu este de 490 mp, care poate găzdui 200 – 300 de persoane. Fără nici o obstrucție, oaspeții pot deține întreaga vedere exterioară în orice loc sub această cupolă de mese. Clientul nostru furnizează telescopul astronomic pentru a vedea noaptea înstelată.

Dome Cort În Orice Caz

Harbour Cafe;
Sala de banchet în Eveniment sportiv;
Salonul spațial în carnaval și festival;
Restaurant în camping;
Loc de agrement mic în Backyard …

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon