Caută
Close this search box.

Dia. 27 Cort Dome pentru Jocuri Patinaj

Dome Cort pentru patinoar în timpul iernii

Geodesic Dome este cunoscut ca un loc unic și stabil pentru cateringevenimente comercialevitrine și sala de clasă temporară. În același timp, domul de iarnă Shelter este proiectat pentru a acoperi toate tipurile de evenimente de iarnă, cum ar fi Ice Show, Concursul de schi și evenimentele Skating. Structurile domene geodezice sunt realizate din tub din oțel zincat care creează structuri triunghiulare stabile pentru locul de desfășurare. Țesătura din PVC poate păstra performanțe puternice în orice climă [-30 ° C (-22 ° F)]. În plus, încărcătura de zăpadă a cortului nostru de iarnă poate atinge 80 kg / mp, iar sarcina vântului poate atinge 100 km/h (62 mph). Adăpostul furnizează tehnologii avansate CNC pentru a tăia materialul în orice formă. Apoi folosiți mașina de presare la cald pentru a conecta materialul alb și transparent. Designul frontal transparent oferă lumina naturală a soarelui în interiorul domului, blocând UV-ul din locație.

Accesoriile cupolei de gheață

Accesorii pentru interior
Instalatii electrice pentru iluminat, sistem de zăpadă;
Setarea gardului pentru zona de patinaj și spațiul din salon;
Sistem de scurgere.
Accesorii pentru exterior
Uși în orice formă (rotundă, pătrată sau altele);
Baza din lemn.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon