Search
Close this search box.

Dia. 50m (164ft) Dome Construcții Construit în deșert

Construcția Dome-ului folosit ca sală de expoziție, spațiu de recepție și loc de lansare a filmului

Tendința de gestionare a evenimentului pune spectacolul în locul unic, atrăgând ochii. SHELTER DOME vă satisface întotdeauna dorințele prin aspectul său atrăgător – structuri sferice . Desigur, structura domei devine din ce în ce mai populară nu numai prin designul său exterior, ci și prin spațiul interior multifuncțional . Cu designul autoportant (fără nici un pol), acest spațiu sferic va fi locul perfect pentru a fi o sală de expoziție , o recepție a evenimentului și un loc de spectacol de proiecție .
Dacă doriți să organizați o expoziție de fotografie , puteți gestiona prezentarea în mod flexibil, chiar și ca un labirint. Veți arăta oaspeților dvs. o experiență magică a exponatelor.
De asemenea, lansările de filme sunt aplicația comună a cortului geodome. Cortul cupolului acoperă o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați pentru a ține mai mult de 1.500 de locuri . Fără nici o coloană interioară, vizitatorul se va bucura de o vedere mai largă de pe scena din față.
În plus, dacă doriți să țineți teatru 4D imersiv , cortul sferic dom va fi locul perfect. Setați mașina de proiecție și veți crea cel mai atractiv cinematograf 4D.

Cum funcționează Dome Construction în spațiul deșertului

De data aceasta, SHELTER construiește dia. Cort geodome de 50 de metri pe spațiul deșertului – Alxa, Mongolia Interioară. Construirea unei astfel de structuri dome mari nu este o sarcină ușoară, mai ales în deșert. Cu toate acestea, datorită experienței bogate în construcții, inginerii noștri au terminat acest cort imens în 5 zile și au reușit să se potrivească perfect cu sandalele moi. Pentru a fixa structura cortului stabilă, punem 100 kg greutate pe fiecare placă de bază .
După cum știm cu toții, spațiul deșertului a suferit de obicei vântul puternic. SHELTER proiectă înălțimea neobișnuită pentru acest cort geodome pentru a asigura siguranța în timpul deteriorării vântului. După cum vedem, structura acestui cort de dom este netedă în comparație cu designul standard. Acest tip de design va reduce rezistența la vânt și ecou . Vântul va trece ușor clădirea și oaspeții se vor bucura de spectacol fără prea mult zgomot.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon