Caută
Close this search box.

Dia.60 ft Dome Cort cu fereastră panoramică Bay

Dom Cort Personalizate – Promoția Pantene

Încă găsiți structuri de cort unice pentru afacerea dvs. de închiriere de evenimente? Cea mai recentă linie de produse Shelter – SHELTER DOME creează designul cortului geodezic pentru orice ocazie, inclusiv branding , magazinul pop-up , cinematograful de proiecție și multe altele. De data aceasta, am furnizat dia.18m geodome pentru magazinul Pantene dom. Dimensiunea terenului acoperită al acestui cort este de peste 250mp fără nici o coloană interioară.
Acest tip de locație permite facilitățile să fie aranjate în mod flexibil, cum ar fi scenă, scaune, banner de marcă, decorațiuni tematice.
După cum știm cu toții, Pantene este brandul iconic al îngrijirii părului, care aparține companiei P&G. Pentru a satisface tema evenimentului, clientul nostru a ales plantele artificiale pentru a arăta atmosfera naturală. De asemenea, cu designul transparent al ferestrelor panoramice , oaspeții se vor bucura de lumina naturală a soarelui, ceea ce face ca spațiul interior să devină mai luminos. Un loc de întâlnire confortabil va îmbunătăți satisfacția clienților dvs.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon