Search
Close this search box.

Dia. 6m Domuri Geodezice Vanzare în România

Dia. 6m Domuri Geodezice Vanzare În România

Domuri Geodezice de Vanzare – Cort Eveniment Comercial

SHELTER Domuri Geodezice Vânzare către toate orașele din Romania: București, Brăila, Constanta, Galați, Mangalia. Aceste locații temporare unice sunt ochi-captatoare la orice eveniment. Și, cu diametre diferite (între 3 și 40 de metri), există întotdeauna un Dome pentru a se potrivi evenimentul! Inclusiv banchet de nuntă, recepție, ceremonie, petreceri cocktail-uri și multe altele.

Caracteristică de Geodezic Dome:

Structuri: Structuri Dome sunt produse folosind tuburi din oțel de înaltă calitate. Diametrul tubului depinde de dimensiunile Dome.
Capac: Prin Covers ne referim la acoperirea din PVC Dome. Putem furniza diferite tipuri de capace pentru copertinelor noastre.
Uși: Domurile pot fi echipate cu uși într-un număr de moduri diferite. Uși cu fermoar, usi fixe sau deschideri speciale personalizate.
Ferestre: Doriți o vizualizare mare sub geodome? Apoi vă puteți potrivi Dome cu o fereastră de Bayview opțional.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon