Search
Close this search box.

Dia. 6m Geodezice Dome pentru 2 Persoana Glamping

Dome geodezic în Glamping Resort și ECO Camping

Cum funcționează stațiunea dvs. cu vitrare? Vrei un proiect nou pentru a actualiza experiența vie de viață în campamentul tău? Soluția geologică pentru corturi de gheață, care include cadrul, membrana de acoperire și conceptul de design, vă vor satisface nevoile. De asemenea, puteți lua în considerare situația locației și a terenului în camping. Oferim pachet de instalare diferit pentru orice suprafață de construcție. De la solul dur de beton, pajiște la plajă, vă vom răspunde la soluția potrivită.
Pentru proiectarea membranelor din PVC, oferim mai multe modele, inclusiv design transparent, alb-negru și fereastră. În acest proiect, fereastra transparentă a bayului creează peisaje panoramice din exterior, oaspeții dvs. putând să se bucure de răsăritul soarelui și apusul de soare sub cortul domului. Desigur, folosind perdeaua pentru spațiul de confidențialitate.

Specificația De Bază A Cortului Dome Pentru Strălucirea Vieții

Folosind oțel galvanizat acoperit cu pudră albă, întreaga structură va fi mai lucioasă. Cu construcția triunghiului stabil, cortul domei prezintă rezistența puternică la vânt (100 km / h) în orice climă. În plus, membrana impermeabilă are o durată lungă de viață de la 10 la 15 ani. Standardul de incendiu atinge DIN 4102 B1 M2. Oferim strat izolator pentru situații extreme de vreme. Întregul strat este tăiat în bucăți mici de triunghi care sunt ușor de transportat și instalat. Utilizând velcro pentru a conecta fiecare piesă strâns.

Câți oameni ar putea trăi în domul geodezic de 6 metri?

Dimensiune6 m / 20 ft
urmă28 m²
Capacitate1 – 2 Persoane
Windload100km/h
Timp de asamblare1 – 2 ore cu echipaj de 2

6m Glamping Dome Cort Inclus

FurnitureNumber
Queen-sized Bed
(1 – 2 People)
1
Nightstand2
Chair3
Roundtable1
Vanities1
Bathroom FacilitiesWashing Basin, a Shower, and the Toilet
Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon