Search
Close this search box.

Dia.7m Casa Dom în stațiunea de plajă

Dom-Casa-pentru-Glamping-Resort-Beachside-Camping-cu-Dome-Corturi-1

Casa Dom Care Îndeplinește Cerința Hotelului Pe Plajă

Casa cupole pe plajă are o capacitate excelentă pentru camping pe plajă, picnic și alte evenimente în aer liber. Fără îndoială, aceștia oferă camping-urilor sau oaspeților un confort și relaxare deosebită.

Un proprietar a dorit să extindă hotelul și să crească numărul de camere. Cu toate acestea, el s-a îngrijorat că va dăuna ecologiei din cauza construcției din apropierea litoralului. Prin urmare, Shelter Dome a construit câteva cupole eco-vii. Fără a dăuna naturii, aceste corturi de cupolă de plajă permit oaspeților să se bucure de priveliștea frumoasă a coastei toată ziua.

Dom-Casa-pentru-Glamping-Resort-Beachside-Camping-cu-Dome-Corturi-22
Dom-Casa-pentru-Glamping-Resort-Beachside-Camping-cu-Dome-Corturi-9
Dom-Casa-pentru-Glamping-Resort-Beachside-Camping-cu-Dome-Corturi-29

Vedere neîntreruptă la plajă de la Cort Dom

Situate pe litoral, corturile de pe cupola de pe plajă oferă oaspeților o vedere uimitoare la 180 de grade asupra mării. Totuși, oaspeții nu trebuie să se îngrijoreze de confidențialitatea lor.

Deoarece toate cupolele sunt dotate cu ferestre panoramice din prelată din PVC limpede. Cel mai important, un set de două perdele este disponibil în fiecare cupolă geodezică. Prin urmare, oaspeții se pot bucura de vederea neîntreruptă a apusului din interior. Nimeni nu poate bate experiența de a sorbi cu o băutură preferată în timp ce se așează pe patul cu dimensiunea regală.

Mai mult, puteți vedea că o altă parte a suprafeței este galbenă de deșert. Acest lucru nu numai că garantează confidențialitatea oaspeților care locuiesc în cupolă, dar îndeplinește și personalizare suplimentară. (Personalizați domenii eco-living chiar acum)

 

Experiența Unică De A Trăi Pe Litoral: Casă De Lux Cupolă Eco-Living

Situate în malul mării, corturile pentru cupola de pe plajă oferă oaspeților o experiență unică. După ce trăiesc în aceste domuri minunate, oaspeții nu trebuie să călătorească departe pentru a se bucura de liniște, soare și briză strălucitoare. Acesta poate fi doar locul perfect pentru niște dolce far niente (expresia italiană pentru o relaxare plăcută în neliniște fără griji).

Dom-Casa-pentru-Glamping-Resort-Beachside-Camping-cu-Dome-Corturi-27
Dom-Casa-pentru-Glamping-Resort-Beachside-Camping-cu-Dome-Corturi-23
Dom-Casa-pentru-Glamping-Resort-Beachside-Camping-cu-Dome-Corturi-3

Cameră Spațioasă, Complet Mobilată

Tinda cu cupola de plajă se diferențiază de cortul ordinal, oferind oaspeților un confort inegalabil. Domeniile geodezice ecologice de 7 metri cu diametru acoperă o suprafață de 38 mp sau 410 mp, suficient de spațioasă pentru doi oaspeți. Poate conține un pat king-size, un televizor cu suport, două paturi, o masă și o baie privată.

 

Rezistență Termică Excelentă

Odată cu reflectarea ultimelor raze peste mare, noaptea coboară. Mai târziu, începe să se răcească noaptea. Ceea ce trebuie să faceți este să intrați în cortul cupolei de pe plajă la cald, deoarece Shelter Dome oferă stratul de bumbac izolat. Țesăturile izolate din bumbac oferă în mod natural rezistență termică, căldură maximă și confort.

 

Siguranța Eco-Living Cupole

Corturile de cupolă pe plajă furnizate de Shelter Dome sunt de calitate garantată. În primul rând, acestea sunt ignifuge datorită materialelor de înaltă calitate. Cel mai important, cupola respectă standardul necesar în Europa (DIN4102, B1, M2) și în SUA (NFPA 701). În al doilea rând, are și o capacitate puternică de rezistență la vânt datorită structurii sale geodezice solide și a calității ridicate. Conform standardului, încărcarea eoliană a cupolelor Eco-living oferite de Shelter Dome poate fi de până la 100 km / h.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon