Search
Close this search box.

Diametru 20m Domuri Geodezice  pentru lansare de produs

Dia. 20m Domuri Geodezice din Beijing Cuibul de pasăre pentru GMIC

SHELTER este bucuros să fie furnizorul de corturi de prezentare în GMIC (GMIC este o platformă globală care leagă inovatorii la nivel mondial, înființată în 2009) 2017 G.Festival, care deține în Cuibul Bird din Beijing. În timpul festivalului, vizitatorii se pot bucura de lupte robot uimitoare sau de experiență în fruntea tehnologiei avansate.
Cortul nostru de sfoară sferică este folosit ca locație de prezentare a tehnologiei IMAX. Cu aspectul interior unic, cortul dome este cea mai atractivă sală în timpul festivalului. Mai mult de 300 mp suprafață acoperită, clienții noștri pot pune totul pentru prezentare, cum ar fi ecranul cu LED-uri, eșantion, poster mare și multe altele.

Cort Domuri Geodezice cu fereastră de vizualizare panoramică

Ferestrele cortului sferic pot fi opționale în fereastra geamului, în fereastra rotundă și în alt design personalizat. De data aceasta, Shelter a proiectat designul ferestrei speciale – Panoramă fereastră. Cu designul panoramic, veți crea o panoramă de 360 de grade pentru oaspeți. În același timp, lumina soarelui va fi blocată în exterior.

Structura sferică livrată pentru brandul renumit în lume

Lansarea noii tehnologii Intel
BMW Tour
Joacă magazinul de jocuri pop-up
Proiecție în cadrul Turnului Canton

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon