Search
Close this search box.

Dia. 10m Pop Up Dome - Geodezice Cort pentru Expoziție & Showroom

Pop-up Dome – Magazin temporar pentru Produse noi de lansare

Pop-up magazin este una dintre cele mai bune metode de a atrage oaspeții să viziteze și de a promova brandul în expoziție. Pop-up cupola este solutia ideala pentru a crea mediu expoziție ochi-prinderea si showroom. Adăpost dom geodezic cort va fi structurile perfecte pentru orice ocazie sau podea, va punem la dispozitie metoda de fixare diferită pentru a soluționa pop up dom. Când configurați cupola în sala de expoziție de interior sau de la sol public, care nu pot fi distruse. În scopul de a proteja podeaua, coș de greutate cu piatra grea va fi soluția perfectă. In plus, noi oferim bolț de expansiune pentru sol de ciment dur și miză de oțel pentru pășuni moi.

Dia. 10m Pop Up Dome cu impermeabil din PVC Fabric

Acest lucru este dia. 10m (acoperit dimensiune suprafață: 78.5sqm) cu tesatura din PVC complet rezistent la apa, care poate să creeze un mediu de protecție pentru orice vreme, în orice climat. Puteți pune orice facilități de expoziție (casetă de prezentare, mese, birouri și mai mult) în acest pop-up dom, fără nici un obstacol.

Aplicarea Geodezic Dome

Curte Lounge
Sala mare Expozitie
Locul de desfășurare Afișare în Shopping Mall
Concert sau proiecție Locul de desfășurare
Restaurant
sală de clasă

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon