Caută
Close this search box.

Geo Dom de 7 m pentru lounge de primăvară pe acoperiș

7m / 23ft
Diametru
3.5m / 11.5ft
Înălţime
950g/Sqm
Țesătură
Aplicabil Folosit
Hotelul Lounge;Expoziție;Farmhouse cu efect de seră / ecologie;Pop up bar;Restaurant în aer liber / zonă de catering;Recepție.

Geo Dom transparent pentru primăvara caldă pe acoperiș

Se apropie iarnă, primăvara caldă va fi una dintre cele mai populare activități în timpul unei astfel de condiții reci. În același timp, sala de salon și masaj se afla lângă piscină. Cum să instalați rapid o zonă de agrement? Shelter Dome oferă soluții geodezice pentru cupole în exercitarea unei săli de ședință uimitoare în stațiunea de primăvară. În ceea ce privește construcția modulară, acest dia. Cortul dome geodezic de 7 metri va fi asamblat în 3 ore de către 2 bărbați. Dacă aveți o cerere urgentă de zonă de lounge, cortul dome va fi o alegere perfectă.

Construcția Temporară Înseamnă Simplă? NU!

Întreaga structură sferică este realizată din tub de oțel zincat cu stratul imprimat alb. Cadrul este anti-corrin de substanțe chimice. Țesătura transparentă de 950g / mp are performanțe remarcabile în rezistență la radiații UV, rezistente la apă și ignifugare (DIN4102 B1 M2). Oaspeții s-ar bucura de peisajul minunat fără nici o barieră.

Geo Dom poate fi folosit în timpul iernii?

Structura Dome este realizată de mai multe cadre triunghiulare, care este cea mai stabilă formă din lume. Valoarea maximă. vântul de cort dome este de 80 – 100 km/h. Puteți lua în considerare sarcina de zăpadă a cortului domului. Presiunea cupolei va fi scăzută prin designul sferic. Zăpada ar putea curge ușor de pe vârful domului.

În plus, instalația de climatizare și ventilație (ventilator solar epuizat) ar crea un mediu confortabil pentru oaspeții dvs. Bucurați-vă de primăvara caldă și masajul sub domuri geodezice este cea mai relaxată activitate în vacanța de iarnă.

De asemenea, Shelter Dome a furnizat casa noastră geodome pentru eco-resort și camping. Dacă sunteți proprietar de hotel sau furnizor Airbnb, bine ați venit pentru a obține un citat al domului nostru glamping. Vă vom răspunde la o soluție satisfăcătoare.

7m-geo-dom-cu-țesătură-transparentă-cort-domuri-geodezice-pentru-stațiune-hotel-camping-6
Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon