Search
Close this search box.

Hangar de avion 20 de 40 metri cu înălțimea de 6.4m

Dispozitiv de protecție a aeronavelor de 20 x 40 x 6.4 m (65 x 130 x 21 ft)

Adăpostul a oferit hangarul nostru de avion cu o înălțime de 6,4 m pentru centrul de întreținere temporară pentru producătorul de aviație. Structurile de structuri clasice “A” cu design clar de deschidere permit întregului spațiu interior pentru amenajarea parcării și a altor facilități de întreținere.

Cea mai mare parte a centrului de întreținere a avionului are nevoie de o clădire care se află în apă, rapid ridicată și funcția portabilă . Structurile de hangar ale adapostului sunt proiectate în sistemul modular, permite construirea în instalație rapidă, extinsă și demontare.

De asemenea, suntem producătorul nostru TFS (tensiune structura tesatura) serie pentru Mozambic Ministerul Apărării în 2014.

Ceea ce face Adăpostul nostru de aeronave în calitate fiabilă

  • Toate copertinele noastre de aeronave sunt fabricate din cadru din aliaj de aluminiu presat. Un astfel de material are o performanță perfectă în aspectul anti-rugina, lucios, prin stratul superior de zinc galvanizat.
  • Membrana acoperită în SHELTER este complet rezistentă la apă, rezistență la radiații UV și respectă standardul internațional ignifug [DIN 4102, B1, M2 (EUR) și NFPA 701 (SUA)].
  • Construirea cortului hangar în metoda de fixare flexibilă depinde de suprafața diferită. Vă oferim soluția potrivită pentru clădiri în funcție de climatul locației. Adăpostul nostru de aviație poate fi stabil în vânt puternic de 120km / h (75MPH).
  • De asemenea, oferim un serviciu considerabil de post-vânzare, inclusiv întreținerea componentelor și înlocuirea membranei.
Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon