Caută
Close this search box.

Mare Cort Dome – Corturi Profesionale de Vanzare

Mare Cort Dome – Corturi Profesionale De Vanzare

Corturi Profesionale ar Putea Face cu Toate Evenimentele

Shelter rotund corturi profesionale, ca și cea mai utilizează spațiu structura temporar în lume, sunt aplicate pe scară largă pentru toate tipurile de evenimente de la nunti, petreceri la camping, de la spectacol auto, conferință la cazare temporară și de la evenimente normale la show-uri de moda.

Material și Structurale Caracteristici Corturi Evenimente

Avem atât de tub din oțel și profile din aluminiu pentru cadrele de corturi noastre profesionale, precum și pentru a asigura stabilitatea tuturor corturi, profilurile au fost conectate pentru a forma forme de triunghi.

In general, corturile noastre mari dom sunt acoperite de țesături din PVC alb sau transparent pentru a rezista la ploaie, UV și lumina puternică a soarelui, în plus, țesături sunt de ignifugare, astfel încât pericolele potențiale vor fi eliminate, iar evenimentele vor fi păstrate în condiții de siguranță.

Corturi profesionale cu deschidere clar de la 5 la 40 de metri, iar cea mai Neutilizarea spațiu a structurii, echipamentelor și dispozitivelor de evenimente ar putea fi puse în cort cu ușurință, fără a avea grija limita de spațiu.

Oferim Servicii De Grijuliu Și Cuprinzătoare Pentru Clienții Noștri

Noi oferim servicii complete pentru fiecare client, cu o echipă completă de la producție la livrare, de la transport la instalare, de înlocuire pentru a reveni vizita.

Corturi profesionale în forme rotunde, cu aspect elegant, sunt favorizate de către toți oamenii de pe tot globul, iar durata de viata lunga a produsului nostru de calitate superioară, ne face mai foarte apreciat.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon