Caută
Close this search box.

Mare Corturi de Nunti in aer liber

Mare Corturi De Nunti In Aer Liber

Corturi de Nunti in aer liber pentru dans Hall
Shelter Tent Manufacturing Co, Ltd. este profesionist în proiectarea și fabricarea, precum și de vânzare corturi de nunti, și a acumulat experiență prețioase printr-o istorie de 13 de ani. Noi oferim diferite dimensiuni si forme corturi pentru nunti. Dimensiunea poate fi opțional de la 15-60m. Și forma, inclusiv clasic Un acoperis, acoperis curbat, Thermo acoperiș chiar Bellend acoperiș și Poligon.

Calitatea Corturi de Nunti

Acest bine concepute corturi nunta diferă de cele normale în principal din cauza de acoperiri sale. PVC acoperit transparente țesături din poliester se bucură de o înaltă reputație în lumina soarelui și de autorizare rezistente apă, foc și UV. În timpul zilei, în interiorul cortului ar fi luminoase, iar seara, țesături transparente lucrează împreună cu candelabre si decoratiunile textile pentru a face cort fantastic.

Întregul cort-span clar este structurat de greu presat din aliaj de aluminiu extrudat prezentate lumină în greutate și puternic în tărie, în același timp, unele accesorii necesare, cum ar fi spituri pentru podea de beton, și pari din otel pentru pășuni sunt folosite pentru a fixa cortul pentru a face stabil suficient pentru a lua vant la viteza de peste sau 100 kilometri pe oră.

Materiale de mobilier, inclusiv canapele, mese și aer condiționat sau sistem de încălzire sunt pentru alegerile voastre, dar poate decide cu privire la ce fel de podea pentru a utiliza. În general, pentru a face cortul mai potrivite pentru catering, cazare sau expoziție, vă recomandăm să utilizați etaje casete, care sunt ușor de instalat și eliminați. Ca este un cort de top clar, puteți potrivi cu pereți laterali material transparent și uși de sticlă pentru a da o impresie naturala.

Serviciul De Cumparare Corturi De Nunti

Vom instala cortul pentru tine, dacă este necesar, și puteți alege să utilizați accesoriile noastre sau nu, va vom ajuta cu decoratiuni, de asemenea, și pentru a ajunge la o satisfacție a clienților și doar în cazul în, am decis să extindă garanția produselor noastre la 5 ani.

În scopul de a proiecta marquee pentru nunta, designerii noștri profesioniști vor oferi solutii la cheie pentru a vă și de a ajuta pentru a alege cel mai bun, și dacă aveți orice alte griji sau probleme, vă rugăm să ne contactați cu formularul de anchetă de mai jos, și veți fi răspuns în curând .

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon