Search
Close this search box.

prelate corturi - Corturi Pentru Evenimente

prelate corturi - Corturi Pentru Evenimente

Prelate Corturi in Multi Dimensiuni

Shelter are o istorie lungă de fabricație prelate corturi în toate formele și dimensiunile, astfel încât am fost un expert cort pentru o lungă perioadă de timp.

corturile noastre dom pot fi realizate prin aliaje de aluminiu sau de tuburi din oțel. Aceste corturi profesionale ar putea întinde 5-40 metri, și, în plus, acestea ar putea fi proiectate la comandă, ceea ce înseamnă că le puteți face indiferent de stilul pe care doriți.

Cort Frumos Pentru Toate Tipurile de Evenimente

Acoperite de țesături din PVC alb și transparent, luminozitate interioară ar putea fi modificat prin ajustarea acoperind procentajul din ele, creând astfel o atmosferă diferită.

spațiul interior al cortului poate fi instalat cu aer contra și mobilier, astfel încât să formeze spațiu confortabil și confortabil pentru cazare.

După cum cel mai mult spațiu structură care utilizează, astfel de corturi ar putea face cu tot felul de evenimente, și, uneori, acestea ar putea face chiar mai bine decât cele normale.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon