Search
Close this search box.

PVC Corturi pentru Evenimente - Expoziție Cort cu sticla Ferestre

PVC Corturi Pentru Evenimente – Expoziție Cort Cu Sticla Ferestre

Diferite dimensiuni Corturi pentru evenimente

Shelter oferă diferite tipuri de corturi pentru evenimente in diferite dimensiuni de la 3m la 50m. Pentru a sprijini toate tipurile de evenimente, inclusiv spectacole auto, lansari de produse, expoziții sau alte ocazii bunuri regulate. Am fost furnizarea de clienții corturi personalizate pentru spectacol auto pentru BMW, Audi, Benz, Land Rover, toate marcile de masini renumite pentru mai mult de zece ani. Noi stim mai bine cum să prezinte brandurile, cu corturile noastre fabulos. Echipa noastra cu experienta ofera solutii personalizate care mențin consistența brand si livrare de calitate pentru clienți din întreaga lume. Aceasta este ceea ce oferim: design dedicat; Livrarea la timp; Instalare orientare și probleme de fotografiere de formare pe șantier sprijinul dumneavoastră credincios.

Corturi pentru evenimente – Benz Tour Arată

Acest cort a fost creat Benz Tour Show. Și dimensiunea este de 15 x 25 m cort cu geamuri clare din PVC. Nu există poli cort clare în acest interval, se poate oferi utilizarea maximă spațiu. Datorită aliaj de aluminiu ușor și material PVC rezistent la apa, cortul nostru va fi un loc de întâlnire stabil în aer liber pentru evenimente. Siguranta este cel mai important lucru pe care îl grijuliu despre.

Materiale cort pentru evenimente flanc sunt poliester PVC, astfel încât ploaia și flacără UV ar putea fi rezistat, care sunt mai potrivite pentru catering circ, dans și alte activități. Desigur, în interiorul selecției oferim lenjerii de pat, picături agățat candelabre și alte umpluturi pentru a decora mese, scaune și canapele, și ar trebui să fie, de asemenea, furnizate alte accesorii, cum ar fi aer condiționat este o orice cerință. Decoratori, designeri, împreună cu proprietarii de nuntă noastre vor coopera pentru a face selecție satisfăcătoare și plăcută.

Shelter Solution

Shelter nu prevede numai corturi pentru evenimente, dar și pentru nunta, petrecere, expoziție, și alte ocazie din regulat. Saleman nostru va oferi o soluție competitivă pentru evenimentul dumneavoastra. Și personalul nostru tehnic vă va oferi un design și instalare ghid complet pentru a se potrivi locația. După eveniment, ne vom muta corturile în timp. Astfel încât să nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la modul de a face un cort. Suntem fericiți să fie corturi de experți. Nu fi ezitati sa ne contactati si obtine mai multe informatii admin@shelter-structures.com

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon