Caută
Close this search box.

Span 30m cort poligonal folosit pentru Outdoor Forum Venue

Tipul de cort: Seria PT – Seria Polygonal
Aplicație: Conferință în aer liber și Forum
Dimensiune: 30 x 70 m (100 x 230 ft)
Membrana de acoperire: 950g / mp Fabric PVC transparent
Aranjamentul scaunului: Scaun de biserică și scenă de vorbire

Câmpul de fotbal din complexul sportiv este o opțiune bună pentru evenimente în aer liber, inclusiv catering, tabără de vară, expoziție și forum ca în acest moment. În același timp, poate fi necesar să vă gândiți la condițiile meteorologice. Structurile de corturi excretate vă vor întâmpina nevoia de ploaie, zăpadă și rezistență la soare. Shelter cortului poligonal poate crea un spațiu interior confortabil, atât în ​​timpul verii, cât și în timpul iernii, cu aer condiționat.

În plus, opțiunile membranei PVC acoperite vor oferi performanțe diferite în ceea ce privește rezistența la căldură și blocarea luminii solare. De data aceasta, clientul nostru a selectat PVC transparent acoperit pentru acest forum in toamna. Comparați-vă cu stofa din PVC albă blocată, acoperișul transparent va fi cea mai bună opțiune în toamna și iarna – sezonul fără lumină puternică a soarelui. Seara, întregul cort va străluci ca un cristal de sistemul de iluminare.

Cu cortul clar, care, clientul nostru a aranjat mai mult de 1000 de scaune de biserică și de discurs în interiorul cortului în mod flexibil. În același timp, discursul poate fi arătat oaspeților fără nici o obstrucție interioară.

Span-30m-transparent-cort-poligonal-pentru-Conferința-în-aer-liber-și-Forum-8

Cum de a fixa cortul poligonal pe pajiște

În mod normal, există două opțiuni de fixare pe pășuni. Unul utilizează ancora de oțel și altă metodă este stabilirea coșului de greutate pe placa de bază. Ca și imaginea din stânga, am fixat această sală de conferințe temporară cu greutatea de 200 kg pe fiecare placă . Un astfel de mod de fixare poate proteja terenul de distrugere. Și, de asemenea, utilizate pentru alte condiții de sol, cum ar fi sandland, placi ceramice, marmură și alte sol pe care doriți să le protejați.

Structura Cortului Poligonal – Puternică, Stabilă Și Ușor De Transportat

Diferit de structura altor corturi, acoperișul cortului poligonal este împărțit în unele foi. Astfel, întreaga structură oferă o comparație în înălțime suplimentară cu alte structuri clare. De asemenea, transportul va fi mai convenabil prin componentele sale mici. Toate profilele principale ale cortului poligonal sunt realizate din aliaje de aluminiu presate dur, care creează o duritate puternică și rezistență la vânt.
În același timp, cortul poligonal este folosit ca facilități sportive cum ar fi terenul de tenis, terenul de dresaj de cai, terenul de badminton și altele.

Span-30m-transparent-cort-poligonal-pentru-Conferința-în-aer-liber-și-Forum-15
Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon