Search
Close this search box.

Structuri de fabricatie imense pentru expoziții tented

Span 30m Structuri Fabricat pentru expoziție în aer liber

Căutați o soluție temporară de cort pentru expoziție pe termen scurt? Structura prefabricată va fi soluția perfectă! De ce? Veți primi răspunsul prin citirea continuă.
În primul rând, vom vorbi despre această sală de expoziții pe care tocmai am instalat-o pentru un spectacol de electronică mare. Amprenta mare de 3600 mp creează spațiul interior de 100% pentru amenajarea facilităților. În plus, am tipărit numele halei pe țesătura gablonului, unde este cel mai bun loc pentru a identifica tema evenimentului.

Vremea care este cel mai neașteptat factor în timpul unui eveniment în aer liber. Dacă nu doriți ca expoziția să fie anulată forțat sau să schimbați data. Puteți lua în considerare instalarea structurii prefabricate pentru a ține evenimentul. Toate corturile expoziționale sunt realizate din cadru din aliaj de aluminiu și tesatura PVC impermeabilă. Întreaga structură va fi stabilă în condiții de ploi abundente și de vânt puternic (vânt: până la 120 km / h) .

Cu construcția prefabricată, structurile de țesături pot fi adăugate sau diminuate dimensiunilor printr-o unitate modulară. De asemenea, un astfel de tip de structură are o mare comoditate în demontare, transport, depozitare și instalare . De exemplu, acest cort de expunere de 30 de 120 de metri este amenajat într-o săptămână,incluzând pardoseală, iluminat, aer condiționat, cabină de expoziție și alte facilități de interior.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon