Search
Close this search box.

Terase Exterioara Policarbonat Pentru Case

Terasa-Exterioara-Policarbonat-3
Terasa-Exterioara-Policarbonat-5
Specificație De Acoperiri Terase
Aspect de copertine terase : macră-la acoperiș arc copertine terase
Mărimea de copertine terase : 4x10x3m
Suprafața totală a fundului : 40 mp
Lățime/deschidere opțională : 2-5 metri
Cadru De Acoperiri Terase 
Model de profilului : U3
Specificație de profilului principal : 70 * 80 * 2.5mm
Material de cadru : Aliaj de aluminiu dur extrudat 6061 / T6
Tratarea suprafeței din aluminiu : Acoperire Electrolitică
Culoare de Cadru de aluminiu : maro închis, gri argintiu, auriu
Panou De Acoperiri Terase
Materiale : panou din policarbonat cu grosime de 4 mm
Acoperiș : panou policarbonat lucios sau mat semitransparent (grosime de 4 mm)
Pereți : panou din policarbonat transparent (grosime de 4 mm)
Personalizați-vă Acoperiri Terase
proiecta : Deschideți glisați dintr-o parte în cealaltă sau glisați de la centru la două capete
Alimentare : sursă de alimentare mobilă încorporată
Accesorii opționale : iluminat, jaluzele etc.
Descriere De Acoperiri Terase

Terase Exterioara Policarbonat se poate sprijini la exteriorul casei sau la orice clădire existentă, îl puteți instala în curte sau pe acoperiș după cum doriți. Terasa Exterioara Policarbonat poate adăuga mult mai multă confortabilitate și comoditate spațiului dvs. de locuit actual. Terase Exterioara Policarbonat poate fi pentru tine o sală de deschidere sau o sală de studiu. Indiferent de vremea în care vă aflați afară, vă puteți petrece timpul liber în Terase Exterioara Policarbonat slabă până la soare, fără să vă faceți griji pentru ploaie sau zăpadă. În casa dvs. condiționată, vederea dvs. este întotdeauna blocată de pereții plictisitori din beton. Cu toate acestea, într-o Terase Exterioara Policarbonat, vă puteți bucura de vederi complete asupra împrejurimilor și puteți simți schimbarea anotimpurilor. Acesta este, de asemenea, un loc bun pentru a vă juca cu copiii. Familia ta se poate bucura de bătaia soarelui, fără a-ți face griji pentru deteriorarea razelor ultraviolete.

SHELTER are mai mult de 17 ani de experiență în proiectarea și fabricarea structurilor modulare prefabricate. Sistemul nostru închis retractabil brevetat a fost aplicat la multe proiecte din industria hotelieră și de resort. Acum sperăm că tehnologia noastră avansată va servi milioane de familii pentru o viață mai bună.

Descriere De Acoperiri Terase
PC-pannel-color
Policarbonat

Rezistența la impact a foii de policarbonat este de peste 200 de ori mai mare decât a sticlei obișnuite, iar folia Celte este realizată din materiale Bayer germane și materiale adăugate UV cu două straturi, care pot rezista la 98% din razele ultraviolete și pot accepta, de asemenea, personalizarea culorilor.

motorized
Sistem de rulare pentru uși și ferestre

Sistemul de rulare a ușilor și ferestrelor are scripete, care este perfect în ceea ce privește designul și structura tehnică. Metoda de deschidere push-pull este convenabilă pentru instalare și utilizare și oferă utilizatorilor un sentiment de liniște sufletească și confort!

motor
Motor culisant

Acesta adoptă un design inteligent modularizat cu șină de glisare electrică, este convenabil să se combine și să împletesc, iar controlul electric este liber să aleagă deschiderea și închiderea, iar zona de acoperire a placii solare poate fi reglată flexibil în funcție de condițiile actuale sau meteorologice!

03-connection
Structura Modulară

Camera mobilă de soare Celt este asamblată cu piese de colț din aliaj de aluminiu extrudat, iar structura modulară asamblată poate fi reglată și schimbată în funcție de acoperirea camerei de soare.

seal
Perla de cauciuc și perie rezistentă la praf

Straturile practice din cauciuc se folosesc la îmbinările cadrului, iar tehnologia matură de prelucrare a straturilor poate obține cel mai bun efect de etanșare. Peria rezistentă la praf poate izola eficient praful și zgomotul din exteriorul ușii și împiedică ploaia și apa să intre.

shading-system
sistem de umbră

Shelter sistem de umbră de soare adoptă Umbra de soare încorporate, care este plat și frumos. Puteți alege nuanțe de culoare și indice de refracție. Pentru a evita absorbția umidității, se poate adăuga și o acoperire hidrofobă. Sistemul adoptă controlul wireless al panoului, care este convenabil și practic.

Personalizate
colors-of-aluminum-profile-_Jc
color-and-type-of-cover-_Jc
shelter-enclosure-model_02_Jc
Ambalare și Transport

Ambalare:

1. Toate accesoriile sunt ambalate în cutii cu celule separate pentru a evita zgârieturile

2. Foaia de policarbonat este ambalată cu o pungă țesută impermeabilă

3. Cadrele din aluminiu sunt ambalate cu folie de pernă și apoi ambalate într-o țesătură impermeabilă din poliester acoperită cu PVC rezistent la mare

Livrare:

1. Termen de livrare: 1-2 săptămâni pentru zona Asiei de Sud-Est, în timp ce 3-4 săptămâni pentru altele precum America de Nord și de Sud, Europa etc.

2. Transport la nivel mondial și livrare la domiciliu

Ambalare-si-transport
Date : February 1, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon