Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Terase inchise| Acoperiri terase| Sere

Specificație De Acoperiri Terase
Aspect de copertine terase : Acoperiri Terase Arc Independentă
Lățime/deschidere opțională : 2-10 metri
Cadru De Acoperiri Terase 
Model de profilului : U2
Specificație de profilului principal : 150 * 180 * 2.5mm
Material de cadru : Aliaj de aluminiu dur extrudat 6061 / T6
Tratarea suprafeței din aluminiu : Acoperire Electrolitică
Culoare de Cadru de aluminiu : maro închis, gri argintiu, auriu
Panou De Acoperiri Terase
Materiale : panou din policarbonat cu grosime de 4 mm
Acoperiș : panou policarbonat lucios sau mat semitransparent (grosime de 4 mm)
Pereți : panou din policarbonat transparent (grosime de 4 mm)
Personalizați-vă Acoperiri Terase
proiecta : Deschideți glisați dintr-o parte în cealaltă sau glisați de la centru la două capete
Alimentare : sursă de alimentare mobilă încorporată
Accesorii opționale : iluminat, jaluzele etc.
Descriere De Acoperiri Terase

Această Terase inchise pentru curtea din spate este noul nostru design modernizat casă. Am optimizat Terase inchise în multe detalii pentru a ne asigura că aveți cea mai bună calitate și funcție, păstrându-l în același timp offordable. Această Terase inchise pentru curte este special concepută pentru curte sau grădină. Terase inchise se poate se poate atașa la orice arhitectură, creând un spațiu de lounge suplimentar controlabil de climat pentru familia ta. Am folosit un cadru din aluminiu mai ușor, dar încă robust, acoperiș acoperit cu panouri din policarbonat. SHELTER Acoperiri Terase poate fi motorizată cu sistem de glisare, pentru o instalare ușoară și întreținere, puteți alege, de asemenea, în modul normal, fără echipamentul de acționare electrică.Terase inchise din curtea din spate este o opțiune îmbunătățită și servește bine ca o idee de sunroom pe care o puteți folosi pe tot parcursul anului.

Detalii De Acoperiri Terase

 

Policarbonat
Rezistența la impact a foii de policarbonat este de peste 200 de ori mai mare decât a sticlei obișnuite, iar folia Celte este realizată din materiale Bayer germane și materiale adăugate UV cu două straturi, care pot rezista la 98% din razele ultraviolete și pot accepta, de asemenea, personalizarea culorilor.

 

Sistem de rulare pentru uși și ferestre
Sistemul de rulare a ușilor și ferestrelor are scripete, care este perfect în ceea ce privește designul și structura tehnică. Metoda de deschidere push-pull este convenabilă pentru instalare și utilizare și oferă utilizatorilor un sentiment de liniște sufletească și confort!

 

Motor culisant
Acesta adoptă un design inteligent modularizat cu șină de glisare electrică, este convenabil să se combine și să împletesc, iar controlul electric este liber să aleagă deschiderea și închiderea, iar zona de acoperire a placii solare poate fi reglată flexibil în funcție de condițiile actuale sau meteorologice!

 

Structura Modulară
Camera mobilă de soare Celt este asamblată cu piese de colț din aliaj de aluminiu extrudat, iar structura modulară asamblată poate fi reglată și schimbată în funcție de acoperirea camerei de soare.

 

Perla de cauciuc și perie rezistentă la praf
Straturile practice din cauciuc se folosesc la îmbinările cadrului, iar tehnologia matură de prelucrare a straturilor poate obține cel mai bun efect de etanșare. Peria rezistentă la praf poate izola eficient praful și zgomotul din exteriorul ușii și împiedică ploaia și apa să intre.

 

Sistem de umbră
Shelter sistem de umbră de soare adoptă Umbra de soare încorporate, care este plat și frumos. Puteți alege nuanțe de culoare și indice de refracție. Pentru a evita absorbția umidității, se poate adăuga și o acoperire hidrofobă. Sistemul adoptă controlul wireless al panoului, care este convenabil și practic.
Personalizate
Ambalare și Transport

Ambalare:

1. Toate accesoriile sunt ambalate în cutii cu celule separate pentru a evita zgârieturile

2. Foaia de policarbonat este ambalată cu o pungă țesută impermeabilă

3. Cadrele din aluminiu sunt ambalate cu folie de pernă și apoi ambalate într-o țesătură impermeabilă din poliester acoperită cu PVC rezistent la mare

Livrare:

1. Termen de livrare: 1-2 săptămâni pentru zona Asiei de Sud-Est, în timp ce 3-4 săptămâni pentru altele precum America de Nord și de Sud, Europa etc.

2. Transport la nivel mondial și livrare la domiciliu

Ambalare și transport
Contact pentru mai multe detalii
    Show Buttons
    Hide Buttons