Search
Close this search box.

Thermo Cort Eveniment pentru Lansare de Produs

Thermo Cort Eveniment Pentru Lansare De Produs

Cort Eveniment de Vanzare în Diferite Forme

Shelter oferă cort eveniment de vanzare in new cautati. Gonflabile Sfat lasă loc pentru apa ponding. Și vârfuri gonflabile au căldură bun și izolare fonica. Soluție de acoperire termică aplicată în multe tipuri de corturi, inclusiv podeaua cortului corturi cadru arcum ect. Avem toate dimensiunile în stoc și disponibile pentru design personalizat. De fapt, corturi de acoperiș termice pot fi decorate în orice formă, și solicită această caracteristică mai multe bile ochi într-un eveniment.

Materiale pentru principalele aliaje de aluminiu extrudat sunt foarte dificile în diferite dimensiuni, ceea ce face lumina cort și cortul este puternic, indiferent de mărime, și apoi cort ar putea deține mai multe persoane. Această dimensiune cort este de 25 x 45 m și ar putea acoperi aproximativ 850 de persoane. Pentru Benz C lansare serie.

Cort Eveniment de Vanzare in High Quality

Materiale filmate PVC sunt țesături din poliester alb, care au capacitatea de a rezista la ploaie și flacără UV, în plus, materialul este dificil să se rupă. De obicei, în timpul zilei, pereții tesatura sunt legate la aer curat în interior. Acoperisul este acoperit cu aceeasi tesatura, dar un astfel face o structură științifică pic mai dificil.

Decoratiuni, piese de schimb furnizate de noi sunt suspendate pentru a face cort frumos și atractiv, puteți decide, de asemenea, pe ce fel de decoratiuni de a folosi sau chiar proiectat întreaga decorarea vă pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Unele dispozitive, cum ar fi covoare, mese si scaune, tacâmuri și alte mijloace de subzistență sunt furnizate în cazul în care au fost acolo cerințe, doar pentru a face evenimentul dumneavoastră mai bine.

Serviciul Shelter

Cort Shelter produce nu numai prevede cort eveniment de vanzare, dar, de asemenea, întregul serviciu pentru tine, inclusiv sondaj, design, de produs, livrare, instalare, scoateți. Suntem mandri de a fi un expert în cort în aer liber.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon