Caută
Close this search box.

Thermo Corturi pentru Evenimente – Surfing deschis

Thermo Corturi Pentru Evenimente – Surfing Deschis

Termice Corturi pentru Evenimente

Shelter se concentreze pe vanzarea toate dimensiunile de cort pentru evenimente. Acest cort eveniment frumos decorate este de 20 de 20m făcut pentru 2015 US Open a Surfing. Adăpost cub cort cu Thermo acoperiș ne dea un aspect nou cu panou înconjurat în partea de sus, între timp se comporta mai bine atunci când vin la ploua. Varf gonflabile nu lasă spațiu pentru apa ponding. Și vârfurile gonflabile au căldură bun și izolare fonica. Soluție de acoperire termo aplicată în multe tipuri de corturi, inclusiv cu etaj, A cort cadru, arcum corturi ect. Avem toate dimensiunile în stoc și disponibile pentru design personalizat. De fapt, corturi cu termo acoperiș poate fi decorat în orice forme, și această caracteristică face apel mai multe bile ochi într-un eveniment.

Caracteristicile Corturi pentru Evenimente

Materiale foarte greu din aliaj de aluminiu extrudat s-au folosit ca și cadru, ceea ce face ca întreaga selecție stabil și suficient de ușor să stea vanturi puternice la viteza de 100 kilometri pe oră, astfel pericole ar putea fi eliminate și construcții ar fi mai ușor prea. În plus, se adaugă nu orice oțel în cadrul, și întreaga selecție ar putea fi folosite pentru o perioadă lungă de timp fara griji de a fi ruginit.

Materialele de perete lateral sunt PVC țesături din poliester, astfel ploaie, flacără și UV ar putea fi rezistat, care fac circ mai potrivite pentru catering, dans și alte activități. Desigur, pentru interiorul selecție, oferim lenjerii de pat, picături suspendate, candelabre și alte umpluturi pentru a decora, mese, scaune și canapele, precum și alte accesorii, cum ar fi aer conditionat ar fi, de asemenea, furnizate este acolo orice cerință. Decoratori, designeri, împreună cu proprietarii nunta noastră va coopera pentru a face selecție satisfăcătoare și plăcut.

Serviciul SHELTER – Nu Numai Corturi Pentru Evenimente

Oferind o soluție la cheie la comanda;
Transport gratuit;
Furnizarea de accesorii de înaltă calitate;
Livrarea la timp;
Ghid Installaiton de tehnicieni profesioniști;
Prefectul post-vânzare serive inclusiv înlocuirea componentelor de aliaj de alumium și material PVC.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon