Caută
Close this search box.

Tot sezonul Acoperiri Terase Retractabila

Acoperiri-Terase-Retractabila-6
Acoperiri-Terase-Retractabila-2
Specificație De Acoperiri Terase
Aspect de copertine terase : macră-la acoperiș arc copertine terase
Mărimea de copertine terase : 4x10x3m
Suprafața totală a fundului : 40 mp
Lățime/deschidere opțională : 2-5 metri
Cadru De Acoperiri Terase 
Model de profilului : U3
Specificație de profilului principal : 70 * 80 * 2.5mm
Material de cadru : Aliaj de aluminiu dur extrudat 6061 / T6
Tratarea suprafeței din aluminiu : Acoperire Electrolitică
Culoare de Cadru de aluminiu : maro închis, gri argintiu, auriu
Panou De Acoperiri Terase
Materiale : panou din policarbonat cu grosime de 4 mm
Acoperiș : panou policarbonat lucios sau mat semitransparent (grosime de 4 mm)
Pereți : panou din policarbonat transparent (grosime de 4 mm)
Personalizați-vă Acoperiri Terase
proiecta : Deschideți glisați dintr-o parte în cealaltă sau glisați de la centru la două capete
Alimentare : sursă de alimentare mobilă încorporată
Accesorii opționale : iluminat, jaluzele etc.
Descriere De Acoperiri Terase

Adăugările SHELTER Acoperiri Terase Retractabila vă permit să folosiți terasa sau curte pe tot parcursul anului, chiar și în zilele reci, înnorate, cu vânt, cu ploi sau cu zăpadă. Adaosurile Acoperiri Terase Retractabila se pot deschide și închide oricând doriți. Se poate conecta perfect cu casa dvs., potrivindu-se stilului clădirii dvs. existente, oferind în același timp un spațiu confortabil suplimentar ca hol sau seră.

Pentru a vă oferi o viziune mai largă, noastre de Acoperiri Terase Retractabila sunt acoperite cu din policarbonat transparente cu rezistență puternică la UV. Acoperișul din policarbonat poate împiedica mobilierul să fie afectat de vreme rea și soarele arzător. Dacă aveți nevoie de confidențialitate, vă putem oferi, de asemenea, sistem de umbrire încorporate în interiorul acoperișului și al peretelui completărilor de la soare. Puteți alege culoarea și gradul de umbrire după cum doriți. Perdelele sunt acoperite cu material impermeabil pentru a evita deteriorarea cauzată de umezeala pe vreme umedă. Pe scurt, dacă doriți, puteți transforma Acoperiri Terase Retractabila într sufragerie foarte confortabil și chiar luxos.

Descriere De Acoperiri Terase
PC-pannel-color
Policarbonat

Rezistența la impact a foii de policarbonat este de peste 200 de ori mai mare decât a sticlei obișnuite, iar folia Celte este realizată din materiale Bayer germane și materiale adăugate UV cu două straturi, care pot rezista la 98% din razele ultraviolete și pot accepta, de asemenea, personalizarea culorilor.

motorized
Sistem de rulare pentru uși și ferestre

Sistemul de rulare a ușilor și ferestrelor are scripete, care este perfect în ceea ce privește designul și structura tehnică. Metoda de deschidere push-pull este convenabilă pentru instalare și utilizare și oferă utilizatorilor un sentiment de liniște sufletească și confort!

motor
Motor culisant

Acesta adoptă un design inteligent modularizat cu șină de glisare electrică, este convenabil să se combine și să împletesc, iar controlul electric este liber să aleagă deschiderea și închiderea, iar zona de acoperire a placii solare poate fi reglată flexibil în funcție de condițiile actuale sau meteorologice!

03-connection
Structura Modulară

Camera mobilă de soare Celt este asamblată cu piese de colț din aliaj de aluminiu extrudat, iar structura modulară asamblată poate fi reglată și schimbată în funcție de acoperirea camerei de soare.

seal
Perla de cauciuc și perie rezistentă la praf

Straturile practice din cauciuc se folosesc la îmbinările cadrului, iar tehnologia matură de prelucrare a straturilor poate obține cel mai bun efect de etanșare. Peria rezistentă la praf poate izola eficient praful și zgomotul din exteriorul ușii și împiedică ploaia și apa să intre.

shading-system
sistem de umbră

Shelter sistem de umbră de soare adoptă Umbra de soare încorporate, care este plat și frumos. Puteți alege nuanțe de culoare și indice de refracție. Pentru a evita absorbția umidității, se poate adăuga și o acoperire hidrofobă. Sistemul adoptă controlul wireless al panoului, care este convenabil și practic.

Personalizate
colors-of-aluminum-profile-_Jc
color-and-type-of-cover-_Jc
shelter-enclosure-model_02_Jc
Ambalare și Transport

Ambalare:

1. Toate accesoriile sunt ambalate în cutii cu celule separate pentru a evita zgârieturile

2. Foaia de policarbonat este ambalată cu o pungă țesută impermeabilă

3. Cadrele din aluminiu sunt ambalate cu folie de pernă și apoi ambalate într-o țesătură impermeabilă din poliester acoperită cu PVC rezistent la mare

Livrare:

1. Termen de livrare: 1-2 săptămâni pentru zona Asiei de Sud-Est, în timp ce 3-4 săptămâni pentru altele precum America de Nord și de Sud, Europa etc.

2. Transport la nivel mondial și livrare la domiciliu

Ambalare-si-transport
Date : februarie 1, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon