Search
Close this search box.

Pot construi o structură temporară pe terenul meu?

Clădire temporară
Publicat: May 6, 2024

Introducere

Structurile temporare de construcție au devenit soluții esențiale pentru îndeplinirea nevoilor pe termen scurt în diverse industrii și evenimente. De la furnizarea de depozite temporare și clădiri industriale până la servirea ca zone de încărcare și adăposturi, aceste structuri oferă versatilitate și eficiență fără complexitatea construcțiilor permanente. În acest ghid, explorăm factorii care influențează costurile structurilor temporare de construcție, inclusiv tipurile, dimensiunile, materialele și opțiunile de personalizare. Indiferent dacă aveți nevoie de o soluție rapidă de adăpostire sau de un spațiu de lucru temporar, înțelegerea acestor factori vă poate ajuta să optimizați costurile și să luați decizii informate pentru proiectul dvs.

Temporary Industry Warehouse

Ce sunt structurile temporare de construcție?

Structurile de construcție temporare sunt structuri care sunt ridicate pentru a satisface o nevoie temporară, care durează ore, zile, săptămâni și, uneori, luni în loc de ani.

O structură tipică de clădire temporară este concepută pentru a oferi adăpost oamenilor, produselor, echipamentelor, animalelor sau oricărui alt lucru care trebuie protejat de elemente. Cu toate acestea, condiții precum căldura, umiditatea sau umezeala pot avea un efect negativ asupra nivelurilor de confort, precum și un risc pentru echipamente sau structura în sine. Acest lucru poate duce la probleme de sănătate și siguranță, probleme de asigurare și, bineînțeles, poate afecta participarea la evenimente și expoziții semnificative.

Clădirile temporare sunt utilizate pentru o varietate de scopuri, cum ar fi găzduirea de evenimente, expoziții, expoziții și excursii de camping.

Ce putem face pentru structura temporară a clădirii dvs.?

Când vă gândiți unde să instalați clădiri temporare, puteți alege cu încredere serviciile companiei noastre. Structurile noastre de construcție temporare fabricate profesional utilizează cadre robuste și ușoare din aluminiu. Aceste cadre asigură atât stabilitate, cât și instalare și demontare ușoară și rapidă. Cele mai comune suprafețe de instalare includ asfaltul, iarba sau bazele de beton existente, toate acestea oferind un suport excelent pentru structurile noastre temporare de construcție.

În timpul fazei de proiectare, calculăm și prognozăm cu precizie forțele vântului și sarcinile climatice specifice amplasamentului. Acest lucru înseamnă că, chiar și în cele mai dificile zone, cum ar fi porturile, docurile și regiunile de coastă, clădirile noastre temporare pot rezista în siguranță fără a fi nevoie de lucrări de fundație costisitoare și consumatoare de timp. În schimb, structurile tradiționale sau permanente pot necesita tratamente de fundație mai complexe și mai costisitoare pentru a se conforma reglementărilor de construcție.

În plus, rezervăm de obicei câțiva metri de spațiu în jurul clădirii în timpul instalării pentru a asigura intrarea și ieșirea lină. În ciuda clădirilor noastre temporare care au amprente relativ mici, designul lor compact și flexibil optimizează eficiența utilizării spațiului pe șantier. Această flexibilitate nu numai că face ca locația evenimentului dvs. să fie mai ușor de gestionat, ci și să răspundă diferitelor nevoi specifice, indiferent dacă găzduiește evenimente, prezintă produse sau birouri temporare, toate cu ușurință.

Ce bază este necesară pentru structurile temporare de construcție?

Baza clădirilor modulare poate avea un impact semnificativ asupra bugetelor proiectelor și asupra costurilor generale de sustenabilitate. În principiu, putem instala structuri temporare pe aproape orice suprafață fără a fi nevoie de fundații. Ancorele de sol sunt potrivite pentru betonul nou sau existent. Cârligele de sol sunt potrivite pentru suprafețe precum pietriș, asfalt și iarbă. Rășina de înaltă performanță este utilizată pentru finisarea ancorării.

Baza optimă pentru clădirile temporare este un tampon de beton nivelat. Soluțiile pentru instalarea clădirilor temporare pot fi găsite în majoritatea locurilor. Putem construi chiar și în jurul pantelor și obstacolelor existente. Clădirile temporare se pot integra, de asemenea, cu structurile permanente existente.

Pro și contra instalării structurilor temporare de construcție

Argumente pro

Instalare ușoară

Structurile noastre temporare de construcție sunt prefabricate folosind măiestrie de ultimă generație și cea mai recentă tehnologie pentru a asigura calitatea și durabilitatea absolută. Aceasta înseamnă că abordarea noastră seamănă mai mult cu instalarea decât cu "construirea" sau "construcția". Clădirile temporare pot fi instalate în câteva zile fără întreruperi, inconveniente și costuri asociate proiectelor tradiționale de construcție. Dacă aveți teren, putem instala spațiul acoperit de care aveți nevoie pe majoritatea suprafețelor și tipurilor de sol.

Calitate și durabilitate

Durata de viață a clădirilor temporare depășește 10 ani. În ciuda faptului că sunt numite "temporare", clădirile noastre sunt durabile. Deși sunt denumite structuri pe termen scurt, ele sunt robuste și durabile.

Autorizatie de construire

În majoritatea cazurilor, instalarea structurilor temporare de construcție necesită autorizație de construcție. Alegerea unei clădiri temporare oferă avantajul de a câștiga spațiu suplimentar în câteva săptămâni, respectând în același timp reglementările de planificare ale administrației locale, spre deosebire de clădirile permanente, care pot dura luni sau chiar ani pentru a fi construite. Dacă clădirea dvs. necesită o autorizație de construcție, vă putem oferi asistență.

Rentabilitate

Structurile temporare de construcție sunt de obicei rentabile, deoarece necesită mai puține materiale și perioade de construcție mai scurte. În plus, datorită reutilizării lor, puteți reutiliza aceeași clădire pentru mai multe evenimente, economisind și mai mult costurile.

Portabilitate

Structurile temporare ale clădirilor pot fi adesea ușor demontate și mutate în alte locații pentru utilizare. Această portabilitate vă permite să găzduiți evenimente în diferite locații fără a fi nevoie de materiale de construcție suplimentare.

Contra

Considerente privind siguranța

Deoarece clădirile temporare sunt proiectate pentru asamblare și demontare rapidă, acestea pot sacrifica unele aspecte de siguranță în anumite situații. Prin urmare, factorii de siguranță trebuie luați în considerare cu atenție atât în proiectare, cât și în utilizare, pentru a asigura stabilitatea și siguranța clădirii.

Impactul asupra mediului

Unele clădiri temporare pot avea un anumit impact asupra mediului înconjurător, în special în timpul proceselor de construcție și dezmembrare, ceea ce poate crea zgomot, deșeuri și perturbări ale traficului. Prin urmare, atunci când alegeți locațiile clădirilor și metodele de instalare, este important să minimizați impactul asupra mediului înconjurător.

Temporary Building

Ce factori afectează costul instalării structurilor temporare ale clădirilor?

Costul instalării structurilor temporare ale clădirii poate fi afectat de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea clădirii, complexitatea proiectului, calitatea materialelor necesare, starea solului, locația instalației și durata. Diferențele dintre acești factori pot duce la diferențe de cost. Următorii sunt factori care pot afecta costul copertinelor temporare ale clădirilor în general:

Dimensiunea clădirii temporare

Dimensiunea clădirii temporare este unul dintre factorii care afectează cel mai direct costul. Clădirile mai mari și mai complexe necesită, de obicei, mai multe materiale și forță de muncă, astfel încât costul va crește în consecință.

Cerințe de proiectare:

Dacă aveți nevoie de cerințe speciale de proiectare, cum ar fi un aspect personalizat, suporturi structurale speciale etc., acestea se vor adăuga, de asemenea, la cost.

Material de perete

Alegerea materialelor pentru peretele cortului este, de asemenea, în mare măsură legată de preț. Putem oferi pereți din sticlă, pereți din țesături, pereți ABS și pereți sandwich. În mod normal, pereții cortului nostru sunt huse din țesătură din PVC, care pot fi, de asemenea, transparente. Dintre acestea, pereții de sticlă sunt cei mai scumpi.

Condiții de sol

Diferitele tipuri de teren pot necesita lucrări de bază diferite. Instalațiile pe asfalt, pavele sau teren moale pot necesita structuri de susținere diferite, iar acestea vor afecta costul.

Instalare

Proximitatea și dificultatea locului de instalare vor avea, de asemenea, un impact asupra costurilor. De exemplu, dacă materialele de construcție trebuie transportate în zone îndepărtate sau dacă trebuie tratate condiții complexe de teren, costurile pot crește.

Durată

Durata de timp în care clădirea trebuie utilizată este, de asemenea, un aspect important. Dacă clădirea trebuie utilizată pentru o perioadă îndelungată, aceasta poate necesita materiale și structuri mai durabile, ceea ce va crește costul.

În general, costul structurilor temporare de construcție variază foarte mult, de la câteva mii la sute de mii de dolari. Mai jos este o gamă generală de estimări:

  • Structuri de construcție temporare mici, simple: câteva mii până la zece mii de dolari.
  • Structuri de clădiri temporare de dimensiuni medii: zece până la cincizeci de mii de dolari.
  • Structuri de clădiri temporare mari, complexe: Cincizeci de mii până la o sută de mii de dolari SUA sau mai mult.

Aplicații ale construcției temporare

Depozite și depozitare

Clădirile noastre temporare pot fi utilizate pentru a construi depozite temporare și depozite pentru depozitarea bunurilor, echipamentelor sau a altor articole. Aceste clădiri au structuri robuste, oferind spațiu de depozitare sigur și pot fi personalizate după cum este necesar, inclusiv dimensiunea, înălțimea și aspectul intern.

Hale industriale

Răspunzând nevoilor industriale, clădirile noastre temporare pot servi ca fabrici temporare, ateliere de producție sau clădiri de protecție a echipamentelor. Aceste clădiri pot fi ridicate rapid, oferind spațiu temporar de producție, menținând în același timp stabilitatea structurală și îndeplinind standardele industriale și cerințele de siguranță.

Clădiri izolate

În cazurile în care sunt necesare izolații și izolații termice, oferim soluții de construcție temporară izolate. Aceste clădiri folosesc materiale și modele profesionale, menținând în mod eficient temperaturi interioare stabile, potrivite pentru activități temporare sau pentru a lucra în diferite condiții climatice.

Zone de încărcare și descărcare

Pentru zonele de încărcare și descărcare temporară necesare, clădirile noastre pot fi utilizate ca zone de încărcare și descărcare a mărfurilor, stații temporare de marfă sau puncte de încărcare și descărcare a containerelor. Acestea au de obicei un design deschis, convenabil pentru circulația și funcționarea mărfurilor.

Adăposturi

Adăposturile temporare sunt o alegere ideală pentru asigurarea protecției împotriva ploii în activități în aer liber sau la locul de muncă. Aceste adăposturi pot fi utilizate pentru zone de parcare temporare, stații de lucru în aer liber, locuri de evenimente în aer liber etc., oferind confort și comoditate.

Concluzie

Acest articol explorează fezabilitatea și avantajele structurilor temporare de construcție care răspund nevoilor pe termen scurt. De la discutarea unor factori precum dimensiunea, proiectarea și instalarea, până la evidențierea avantajelor, cum ar fi rentabilitatea și conformitatea, acest articol oferă informații pentru luarea deciziilor în cunoștință de cauză cu privire la clădirile temporare de pe terenul dvs.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon