Search
Close this search box.

Pro și contra incintelor ecranului piscinei

Pool Screen Enclosures
Publicat: April 28, 2024

Explorarea avantajelor și dezavantajelor incintelor ecranelor piscinei


Instalarea unei incinte cu ecran în jurul piscinei dvs. poate oferi multe beneficii, dar are și unele dezavantaje de luat în considerare. Acest articol va examina avantajele și dezavantajele cheie ale incintelor ecranului piscinei pentru a vă ajuta să determinați dacă adăugarea uneia este potrivită pentru curtea dvs.

Pool Screen Enclosures

Avantajele carcaselor cu ecran de piscină

1. EPrelungește sezonul de înot

O incintă pentru piscină vă permite să înotați confortabil timp de 2-3 luni vara trecută, menținând zona piscinei mai caldă. De exemplu, în regiunile cu ierni blânde, este posibil să puteți înota prin octombrie sau noiembrie, deoarece ecranele captează căldura. Incinta acționează ca o seră, ridicând temperaturile cu 5-10 ° F în interior. Acest lucru transformă o zi rece de toamnă de 55 ° F într-o zi plăcută de 65 ° F pentru înot. Bariera fizică blochează, de asemenea, vânturile reci și ploile ușoare care, de obicei, ar încheia sezonul mai devreme. Cu carcasa, puteți face o baie răcoritoare pe tot parcursul anului.

2. Împiedică pătrunderea resturilor

Frunzele copacilor din jur sunt o durere de cap comună pentru proprietarii de piscine, dar o incintă ecranată îi ține pe aproape toți afară. Plasa fină oprește frunzele și crengile înainte ca acestea să se scufunde și să putrezească în piscină. De asemenea, norii de puf de bumbac, petale de flori și semințe din aer nu pot pluti înăuntru. Nu numai că sunt inestetice, dar materia organică în descompunere distorsionează nivelurile chimice. Incinta împiedică, de asemenea, praful suflat și murdăria să vă murdărească piscina curată. Veți petrece mai puțin timp pescuind resturi cu un skimmer. Și din moment ce apa rămâne vizibil mai limpede, este posibil să puteți reduce chiar și consumul de clor.

3. Oferă confidențialitate

Ecranele semi-transparente estompează vederea vecinilor, astfel încât aceștia nu pot privi direct în zona piscinei. Deși nu este complet opacă, incinta oferă un sentiment de izolare și intimitate în propria curte. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la casele sau curțile adiacente cu vedere la activitățile dvs. de piscină. Ecranele creează o barieră discretă pe toate părțile. Pentru proprietarii de case cu vecini apropiați, această ascundere poate face o mare diferență în confort și libertate, mai ales atunci când înotați și faceți plajă.

4. Permite un control mai bun al climatizării

Mediul închis vă permite să vă ocupați de condiții precum temperatura și umiditatea pentru înotul ideal. Ventilatoarele mari de tavan montate circulă aerul și mențin lucrurile mai reci în zilele arzătoare, când o piscină deschisă ar putea fi inconfortabil de caldă. Pentru o explozie răcoritoare, îndreptați misterele spre piscină. În timpul vremii mai reci, încălzitoarele eficiente încălzesc interiorul, astfel încât să puteți utiliza confortabil piscina pe tot parcursul anului. Aerul reține, de asemenea, umiditatea, astfel încât nu vă veți deshidrata la fel de repede ca înotul în aer liber uscat.

5. Protejează împotriva razelor UV

Materialul bine țesut blochează peste 90% din razele UVB dăunătoare, spre deosebire de expunerea în timp ce înotați neacoperit. Prin limitarea expunerii la ultraviolete, incinta previne arsurile solare și deteriorarea pielii în timp ce vă bucurați de piscină. Cei susceptibili la arsuri apreciază protecția UV. Pentru copii și vârstnici sau pentru oricine are pielea sensibilă, ecranele creează o zonă sigură pentru soare, care le permite să înoate fără griji, fără a aplica atât de multă protecție solară. Ecranele sunt evaluate UPF 50+, ceea ce înseamnă că permit mai puțin de 2% din radiațiile UV.

6. Economisește costurile cu substanțele chimice

O piscină închisă necesită mult mai puțin clor și alte substanțe chimice de dezinfectare în comparație cu o piscină deschisă. Clorul se disipează rapid atunci când este expus la soare și aer. Cu toate acestea, mediul reglementat al unei incinte încetinește pierderea clorului până la evaporare. Nivelurile mai scăzute de contaminanți suflați de vânt mențin, de asemenea, apa mai curată. Taninurile din frunze și murdăria care forțează utilizarea mai multor clor sunt blocate. Testele arată că este nevoie de 30-50% mai puțin clor, economisind acest cost semnificativ. Mai puțin algicid este, de asemenea, necesar fără ca soarele să alimenteze creșterea. Și din moment ce se evaporă mai puțină apă, veți adăuga mai rar, reducând facturile la apă.

7. Permite controlul dăunătorilor

Tantarii si alte insecte zburatoare nu pot penetra screening-ul de protectie. Acest lucru creează o zonă fără dăunători, permițându-vă să vă relaxați sau să înotați fără a fi mușcați sau deranjați de bug-uri. Pentru piscinele din apropierea zonelor împădurite, acest lucru poate face o mare diferență în ceea ce privește confortul. Polenul și țânțarii mici sunt, de asemenea, filtrați, oferind o ușurare binevenită pentru persoanele care suferă de alergii. Bucurați-vă de experiența de a fi în aer liber, fără bătaia de cap a swatting-ului și pulverizării. Unele ecrane sunt chiar suficient de fine pentru a ține furnicile de foc și alți dăunători mici afară.

8. Adaugă valoare casei tale

Instalarea unei incinte pentru piscină crește valoarea casei tale. Transformă piscina într-o facilitate de 3 sezoane pe care cumpărătorii o râvnesc, mai degrabă decât doar un lux de vară. Arată că ați investit pentru a profita la maximum de curtea din spate. Protecția împotriva intemperiilor demonstrează, de asemenea, întreținerea atentă și mândria de proprietate. Pentru cumpărătorii de acasă, mai puține frunze și dăunători sunt un avantaj major. În special în regiunile mai calde, o piscină închisă poate extinde foarte mult timpul util și atractivitatea proprietății. Această dezirabilitate se traduce printr-o valoare adăugată de revânzare.

Glass Pool Enclosures

Contra incintelor ecranului piscinei

1. Cost inițial ridicat

Instalarea unei incinte complete pentru piscină costă adesea între 15.000 și 30.000 USD, în funcție de dimensiune. Modelele personalizate mai mari se pot apropia de 60,000 USD. În timp ce adaugă valoare, aceasta este o investiție inițială puternică care oferă unor cumpărători o pauză. Costul inițial ridicat face ca modernizarea incintei să fie prohibitivă pentru bugetele unor familii. Incintele parțiale sunt mai ieftine, dar încă rulează câteva mii pentru materiale, autorizații și instalare profesională. Comparați mai multe sume licitate pentru a găsi cea mai bună valoare dacă continuați.

2. Se poate simți limitat

Ecranele înconjoară zona piscinei pe toate părțile, ceea ce uneori se poate simți restrictiv sau închis. Cei obișnuiți cu priveliști larg deschise se pot simți închiși. Din punct de vedere vizual, ecranele semi-transparente limitează vederea. Și în timp ce bug-urile rămân afară, fluxul de aer este, de asemenea, restricționat. Incinta izolează piscina de briza răcoritoare. Pentru proprietarii de case care apreciază spațiul deschis și mediile nerestricționate, o incintă ar putea părea uneori claustrofobă.

3. Este necesară întreținerea continuă

Deși carcasele sunt durabile, ecranele trebuie înlocuite în cele din urmă la fiecare 5-10 ani de uzură. Furtunile pot deteriora ocazional și ecranele. Așteptați-vă să resigilați ocazional în jurul stâlpilor și să reparați rupturile pentru a menține integritatea. De asemenea, copacii din apropiere vor vărsa frunze și semințe în incintă, necesitând măturări frecvente. Și ecranele au nevoie ocazional de spălare sub presiune pentru a arăta curat, adăugând la întreținerea regulată.

4. Poate avea nevoie de armare

Incintele sunt proiectate pentru a rezista vânturilor normale. Cu toate acestea, în regiunile cu furtuni tropicale sau încărcături masive de zăpadă, pot fi recomandate întăriri suplimentare. Grinzile de susținere mai robuste, distanța mai strânsă între stâlpi și ancorarea robustă ajută la asigurarea intactă a structurii în condiții meteorologice extreme. În caz contrar, resturile zburătoare sau vânturile puternice ar putea distruge ecranele sau deteriora cadrul. Luați în considerare consolidarea suplimentară în zonele predispuse la furtuni.

5. Poate atrage insecte / condens

Insectele mici, cum ar fi mlaștini și țânțari ciuperci, pot aluneca prin ecrane standard. Și păianjenii își iau reședința, învârtind pânze înăuntru. Fără brize ușoare, umiditatea se acumulează și în interiorul ecranelor, în special pe vreme mai rece. Acest condens poate încuraja creșterea mucegaiului pe suprafețe. Asigurați o ventilație adecvată și un flux de aer adecvat pentru a minimiza insectele și nivelurile de umiditate din incintă.

Linia de jos

Incintele piscinei vă pot îmbunătăți cu siguranță experiența de înot și vă pot face curtea mai utilizabilă. Cu toate acestea, ele necesită o investiție substanțială și schimbă senzația deschisă a proprietății dvs. Luați în considerare atât avantajele cât și dezavantajele cu atenție înainte de a decide dacă o incintă pentru piscină este potrivită pentru nevoile și bugetul dvs. Obțineți mai multe oferte și materiale de cercetare pentru a găsi cea mai bună opțiune. Cu o planificare atentă, o incintă pentru piscină poate fi un plus util pentru casa ta.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon