Search
Close this search box.

Aviaţie

În calitate de producător de frunte cu structură transparentă, Shelter are o reputație pentru furnizarea unui hangar de avion temporar deînaltă calitate și de încredere în întreaga lume. De asemenea, suntem hotărâți să îmbunătățim tehnologia noastră în structura produsului pentru a satisface cererea industriei aviatice.

Hangar temporar de aviație – satisface nevoia dvs. în mod eficient

Hangarul de aeronave reîncărcabil are o funcție perfectă în instalarea rapidă pe orice locație , opțiuni largi de acoperire și numeroase tipuri de acoperișuri . Cu sistemul modular, hangarul de aeronave poate satisface nevoia urgentă în orice mediu aviatic în mod eficient. De asemenea, gama de lățime a hangarului prefabricat ar putea fi opțională de la 10m la 60m în funcție de cererea dumneavoastră. Shelter hangar pentru avioane își îndeplinește funcția deosebită pentru asociația militară, compania aeriană și centrul de întreținere a avioanelor.
Toate hangarele de avion care pot fi mutate sunt realizate din aliaje de aluminiu de înaltă calitate și din membrană din PVC impermeabilă. Aliajul din aluminiu extrudat presat, cu suprafață galvanică (> 60μm), acoperit cu suprafață. Crearea aspectului neted și lucios, anti-rugina și antichimice. Folosim material textil din poliester de înaltă calitate ca membrană acoperită. Are performanțe perfecte în rezistență la radiații UV, blocare a căldurii, rezistență la mucegai și rezistență puternică la rupere. De asemenea, vinilul din PVC îndeplinește standardul internațional de ignifugare: US – NFPA 701; EUR – DIN4102, B1, M2.
Studiu de caz

De ce să folosiți hangarul relocabil de aviație – Avantajul hangarelor pe care le puteți cunoaște

Construirea hangarului permanent este vorba de permisiunea terenului, situația sitului, costul materialului și timpul de construcție. În același timp, hangarul relocabil din aluminiu ar putea oferi soluția cea mai rapidă și cea mai rentabilă pentru situația care nu este permisă în construirea hangarului permanent. Hangarele prefabricate satisfac întotdeauna cererea urgentă prin structura asamblată.
Alegerea hangarului temporar de avion pentru a obține următoarele avantaje:

  • Cost redus de construcție și perioadă de construcție rapidă;
  • Opțiune pentru mărimea spanului larg;
  • Hangar înălțime personalizat;
  • Ușor în transport – eliminați în orice locație;
  • Durata de viață de 20 de ani;

Cu tehnologia de fabricare a hangarului profesional, hangarele de aeronave Shelter sunt perfecte pentru a fi depozitate cu elicoptere , terminale de avion temporare , centru de întreținere , tabără de bază militară și multe altele. Deși hangarul nostru de aviație este proiectat pentru utilizare temporară, avem soluții semi-permanente și permanente pentru a rezolva utilizarea pe termen lung.

Proiect de cort de expoziție de 20000 mp – furnizor de corturi pentru expoziții comerciale

Shelter-Corturi-Hangar-corturi-industriale-corturi-industriale-preturi-3

Studiu de caz – Hangar pentru avioane 2014 în Mozambic

Structurile clare de acoperire a adăpostului sunt adesea folosite ca avioane militare și hangare pentru elicoptere, precum și adăposturi de teren pentru a fi supuse unor servicii de întreținere de rutină. Seria de adăposturi TFS oferă o bază permanentă de operațiuni. TFS este 100% relocabil, precum și modular și extensibil. Este ușor de configurat și demonstrat. Suntem mândri să livrăm acest hangar pentru apărarea militară a Mozambicului. Faceți clic aici pentru a găsi hangarul pentru avioane.

Shelter-Corturi-Hangar-corturi-industriale-corturi-industriale-preturi-6

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon