Search
Close this search box.

Conferinţă

Manere si corturi rezistente la intemperii pentru conferinte – fiabile, accesibile, demne de încredere

Evenimentul în aer liber a suferit, de obicei, din vremea neașteptată, un loc de încredere devine extrem de important în situația exterioară. Adăpostul are peste zece ani experiență în proiectarea, fabricarea și oferirea soluției la cheie pentru conferința în aer liber, deschiderea, ceremonia de decernare a premiilor și alte întâlniri de profil înalt.

Evenimentul în aer liber a suferit, de obicei, din vremea neașteptată, un loc de încredere devine extrem de important în situația exterioară. Adăpostul are peste zece ani experiență în proiectarea, fabricarea și oferirea soluției la cheie pentru conferința în aer liber, deschiderea, ceremonia de decernare a premiilor și alte întâlniri de profil înalt.

Materiale de top de clasă – Cortul de conferințe prefabricat este realizat din cadru din aliaj de aluminiu presat și o țesătură PVC impermeabilă. Tesatura de înaltă densitate are o funcție perfectă de rezistență la radiații UV și de blocare a căldurii. De asemenea, caracteristica de ignifugare atinge standardul american (NFPA701) și european (DIN 4102, B1, M2).

Construcția eficientă în orice locație – datorită sistemului de structuri modulare, cortul de conferință poate fi instalat permanent, prefabricat într-o manieră rapidă. Cortul de acoperire poate fi construit fără limitarea suprafeței terenului. Nu contează pajiști, sandale, ciment dur, vă vom oferi pachete de fixare pentru dumneavoastră.

Numeroase opțiuni în dimensiune, accesorii și decorare – Shelter oferă o gamă largă de opțiuni pentru orice capacitate și tip de acoperiș diferite pentru diferitele ocazii. Lățimea poate fi opțională de la 3m la 60m cu lungime nelimitată. Pentru opțiunea de proiectare a cortului, peretele lateral, ușa, sistemul de pardoseală și gabaritul pot fi personalizate în funcție de necesitățile dvs. reale.

cort-profesionist-pentru-sala-de-conferinte-locul-de-desfasurare-a-ceremoniei-corturi-personalizate-de-vanzare-1

10 x 25m apartament dublu de cort pentru ospitalitate

Shelter a oferit două seturi de suite de ospitalitate dublă pentru VIP lounge în sezonul de fotbal. Fiecare cort construiește o suprafață de 250 mp acoperită pentru 30-50 de locuri și un spațiu de catering.

Pe măsură ce citiți în imaginea din stânga, am folosit ABS și peretele solid din sticlă pentru a asigura siguranța și aspectul elegant al acestei structuri temporare. În același timp, audiența se poate bucura de întregul joc de fotbal prin gable în aer liber. Cu designul acoperișului rafinat, cortul va crea o performanță mai bună în încărcarea cu vânt, iar apa de ploaie poate arunca ușor acoperișul.

Design considerabil pentru scări

Scara este un accesoriu important în designul dublu. De data aceasta, oferim scară externă din aluminiu care poate salva spațiul intern. Acest tip de scară este proiectat cu standarde americane de calitate și în mod considerabil pentru orbi.

Eliminați VIP Lounge în orice locație

Datorită construcției modulare, corturile de ospitalitate pot fi dezmembrate și transportate ușor în orice loc prin piese mici. În același timp, componentele prefabricate ne vor ajuta să construim întregul cort într-o manieră rapidă.

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon