Search
Close this search box.

Curtea de Justiție

Structuri sportive – complex sport Arena Solutions

Shelter are peste 10 ani de experiență producător de cort în industria diferite, inclusiv nunta , industriale , vitrare , comerț , și mai mult. Printre acestea, structura Shelter’s arena sportivă este, de asemenea, seria de produse de încredere în compania noastră. Ca toate produsele de cort, arena sportivă este, de asemenea, structura prefabricată (numită și cort modular), care este ușor și rapid în transport, instalare, demontare și depozitare .

Ca furnizor principal de cort de aluminiu, toate arenele de sport sunt realizate din aliaje de aluminiu din aliaj dur, cu o durată de viață de 30 de ani. Și tesatura din PVC acoperită are performanțe perfecte în rezistență la apă, rezistență la UV, ignifugare (DIN4102 B1 M2 & NFPA701).

Toate corturile de sport sunt relocabile, ceea ce înseamnă că ați putea scoate clădirea în orice locație. Desigur, clădirea sportivă este în general amenajată pentru utilizarea pe termen lung. Vom oferi setul de fixare semi-permanent și soluția pentru dumneavoastră. Cu designul clar al deschiderii, facilitățile sportive, zona de lounge și poziția publicului pot fi structurate în mod flexibil, fără nici o obstrucție. Publicul se va bucura de jocuri în întregime.

Shelter pentru curtea sportivă

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon