Search
Close this search box.

Cort Depozitare

Corturi de depozitare: vă oferă mai mult spațiu pentru a crește afacerea

Noi oferim Temporar Warehouse, corturi industriale și corturi de depozitare decât oricine în China. Echipele noastre instruite în condiții de siguranță oferă soluții la cheie la cererea dumneavoastră. SHELTER TENT conduce în proiectarea, fabricarea, închirierea, vânzarea și instalarea depozitelor temporare și a clădirilor temporare pentru utilizare semi-permanentă și permanentă. Shelter Tent este lider mondial în producția de structuri de depozitare a corturilor de depozitare , structuri de izolare, huse de construcție, structuri de rafinărie, ateliere de lucru, corturi de masă, corturi de fabricație, clădiri fabricate, corturi miniere, corturi militare, corturi hangar, structuri temporare pentru evenimente sportive etc. Templul adăpostului este un expert de cort real specializat în structuri clare, inclusiv proiectarea, producerea, comercializarea și oferirea de soluții la cheie. În spatele corturilor noastre pre-fabricate și a structurilor de țesături portabile sunt ingineri calificați și profesioniști care înțeleg nevoia de clădiri de țesături portabile care rezistă condițiilor meteorologice severe. Cu o experiență de peste 13 ani care oferă structuri temporare în întreaga lume, știm structura și știm cum să vă sprijinim!

Depozitarea, logistica, producția, comerțul cu amănuntul, instruirea și sălile de prezentare sunt activități care pot fi desfășurate permanent sau temporar într-o structură temporară industrială

Putem oferi casete de depozitare standard sau personalizate și adăposturi pentru următoarele cerințe.

  • Depozitare în vrac
  • Întreținerea vehiculului
  • Ateliere de lucru
  • Adăposturi civile, inclusiv bucătării, mese, spațiu de locuit și birouri
  • Construcția acoperă
  • Adăposturi în zonele miniere 

Depozite temporare / Corturi de depozitare

structură temporară de depozitare de la SHELTER TENT este singura alegere pentru companiile care au nevoie de spațiu suplimentar de stocare. Multe întreprinderi sezoniere care ar costa în mod obișnuit costuri ascunse prin subînchirierea spațiului într-o clădire din afara clădirii au utilizat deja SHELTER TENT pentru soluțiile lor de depozitare. Servind ca clădiri de depozitare portabile, corturi de depozitare, depozitare a catalizatorilor, facilități de întreținere și multe altele, aceste structuri industriale pot fi ridicate pe aproape orice suprafață – asfalt, beton, sol etc. fără a avea nevoie de o bază permanentă. Aceste antrepozite temporare pot suporta medii dure de vreme, cu încărcături standard de zăpadă de până la 50 kg. pe metru pătrat, și ajunge până la 120 km / h.

Fără coloane sau suporturi interioare, aceste structuri de țesături personalizate oferă spațiu maxim de stocare pentru echipamente, precum și capacitatea de a transfera materialele după cum este necesar.

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon