Caută
Close this search box.

Glamping Cort pentru camping

Glamping Dome în camping, Safari Resort, Hotel și Backyard

După cum știm cu toții, structurile de corturi clare sunt utilizate pe scară largă pentru banchet de nuntă , evenimente comerciale , depozit emporar , petrecere a festivalului și alte evenimente în aer liber. În structura SHELTER, structurile de corturi devin alegerea mai bună pentru viața vitrificată datorită instalării sale ușoare, numeroaselor opțiuni de design și spațiului interior flexibil. Printre diferitele serii de corturi, seria GEODESIC DOME este opțiunea perfectă de a fi spațiul de locuit ecologic.

SHELTER-Dia.-5m-domuri-geodezice-pentru-camping-în-aer-liber-în-Safari-Resort-6
SHELTER-Dia.-5m-domuri-geodezice-pentru-camping-în-aer-liber-în-Safari-Resort-5
SHELTER-Dia.-5m-domuri-geodezice-pentru-camping-în-aer-liber-în-Safari-Resort-1
SHELTER-Dia.-5m-domuri-geodezice-pentru-camping-în-aer-liber-în-Safari-Resort-3

Dome de sticlă în zona de turism ecologic

Shelter a furnizat cupola de sticlă de 6 m (în jur de 28 mp acoperită) din aerul din Munții Aerului, China, pentru a fi spațiul de locuit care nu se uda.

DESPRE DIMENSIUNE & STRUCTURĂ

De data aceasta, am furnizat diagrama. Dome din sticlă de 6 m cu sticlă călită în grosime de 5 mmSHELTER DOME, deoarece noua serie de produse este populară în marketing cu aspectul său atrăgător. Structura principală a cortului geodezic este realizată din profil de aluminiu și panou de sticlă triunghiulară . Un astfel de tip de structură va crea performanțe mai bune în încărcarea vântului și încărcarea zăpezii. Pentru o capacitate diferită de care aveți nevoie, gama diametrului casei Dome în Shelter este de la 3m până la 15m (Deoarece utilizarea evenimentului, diametrul poate ajunge până la 100m).

DESPRE CONFIDENȚIALITATE

Îngrijorați de peretele lateral din sticlă transparentă, veți scădea nivelul de intimitate și siguranță în timpul vieții?Am făcut tratamentul de suprafață reflectorizant pentru panoul de sticlă și am furnizat perdea de întunecare . Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viața privată, doar să vă bucurați complet de vacanța de vacanță.

 

6m-eco-dom-casa-geodezica-igloo-conservatories-1
6m-eco-dom-casa-geodezica-igloo-conservatories-2

DESPRE SOLUȚIONAREA FACILITĂȚII

În calitate de producător de cort de sticlă, avem o echipă de design profesională care oferă soluții de decorare interioară, inclusiv sistem de podea, baie, canalizare, ventilație și sistem de izolație, în funcție de climatul locației.

De asemenea, există patru ferestre cu deschidere triunghiă auto pe fereastra laterală și luminatoarepe partea superioară a acoperișului, în designul nostru standard.

DESPRE CLIMA DE LOCALIZARE

De asemenea, vă puteți gândi cum funcționează cupola de sticlă în deșert și pol, unde vremea este extremă. După cum știm, cadrul din aliaj de aluminiu are o caracteristică chimică stabilă în mediul -30 ℃ ~ + 100 ℃ .

Panoul de sticlă pe care îl folosim pentru casa domului are performanța perfectă în rezistența la intemperii (Temperatură de toleranță: -20 ℃ până la + 150 ℃ ). Și personalul nostru de tehnologie și managerul de proiect vă va oferi soluția de control la cheie și izolație pentru dumneavoastră.

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon