Caută
Close this search box.

Logistică

Marfa de încărcare baldachin – Protecția vremii pentru centrul de logistică

Shelter a furnizat clădirea noastră pentru corturi industriale ca depozit de bunuri, hangar de aviație sau atelier semi-permanent la locul de muncă. Acum, avem cea mai recentă aplicație a cortului industrial pentru corturi exterioare – de încărcare cu baldachin într-un centru logistic. Odată cu dezvoltarea comerțului electronic, industria logistică se confruntă cu o cerere mai mare de depozitare și încărcare. În Shelter, suntem capabili să întâlnim două cereri pentru afacerea dvs. de logistică.

De ce să alegeți construcția modulară pentru încărcarea baldachinului?

Asigurați-vă că încărcarea bunurilor de frecvență poate fi continuată în sezonul de ploaie și zăpadă, ar trebui să ridicați un baldachin rezistent la apă pentru zona de încărcare. Și de ce ar trebui să construiești un cort modular pentru a fi baldachinul?

  • Toate baldachinele de încărcare sunt fabricate în construcții prefabricate, care prezintă caracteristici remarcabile în ceea ce privește asamblarea și demontarea.
  • Cortul industrial Clearspan creează un spațiu interior de 100% pentru parcarea camioanelor, amenajarea instalațiilor și conducerea stivuitoarelor.
  • Oferim înălțimea standard (4m) și înălțimea personalizată în designul baldachinului. Înălțimea de 4 metri poate fi potrivită pentru containerele comune de 20 de picioare și 40 de picioare. Dacă containerul este combinat cu utilajul de transport uzinal în înălțime specială, designul personalizat pentru adaposturi va ajusta mărimea.
  • Lungimea poate fi extinsă nelimitat prin adăugarea unității de bay. Fiecare unitate creează o parcare individuală de 5 m pentru fiecare camion. Spațiul individual va fi mai convenabil pentru gestionarea zilnică.
SHELTER-corturi-industriale-vand-cort-industrial-second-hand-Cort-industrial-pentru-logistică-1
SHELTER-corturi-industriale-vand-cort-industrial-second-hand-Cort-industrial-pentru-logistică-2

Capsulă pentru încărcare multifuncțională

  • Parcare pentru camioane;
  • Distribuția de mărfuri;
  • Oficiul pentru locurile de muncă;
  • Intrare Canopy;
  • Stivuitoare și Încărcătoare Depozite.

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon