Caută
Close this search box.

Salonul auto

Prezentarea Mărcii De Mașini? Conduceți Locația Relocabilă La Orice Locație!

Ce este să faci show-ul de tur în relocabil și fiabil?

Dacă intenționați să vă prezentați un turneu de brand, care sunt factorii care vă vor interesa? Locul de desfășurare a evenimentului? Data? Rezervarea locației? Decoratiune interioara? Dintre acestea, locul de desfășurare va fi cea mai importantă parte a turneului. Care este cea mai flexibilă locație pentru evenimente? Răspunsul va fi cortul de spectacol turistic! Poate vă va fi îngrijorat de siguranța de a avea show-ul de brand în cadrul structurilor temporare. Vă rugăm să citiți cu privire la avantajul următor despre cortul show-ului.

Shelter-cort-expozitional-corturi-evenimente-corturi-pentru-targuri-Salonul-auto-2
Material De Înaltă Calitate Pe Care Vă Puteți Baza

Toate cadrele de corturi sunt realizate din aliaje de aluminiu durificate, care au o duritate de 250 + Mpa. În plus, furnizăm conectorii și plăcile de bază pentru diferite dimensiuni. Ce zici de membrana de acoperire? Țesătură din poliester de înaltă densitate din PVC creează o funcție perfectă în rezistență la apă, rezistență la radiații UV și blocare termică.

Datorită construcției modulare, cortul pentru spectacole este ușor de transportat, instalat, demonstrat și depozitat. De asemenea, metoda de fixare este flexibilă în suprafața cimentului dur, pe pășuni, pe nisip sau chiar pe zăpadă. Indiferent de locul în care va avea loc spectacolul de tur, Adăpostul are întotdeauna acoperirea.

Shelter oferă opțiunea de amenajare interioară cortului personalizată pentru clienții noștri, inclusiv culoarea țesăturilor din cadru și PVC, căptușeala și covorul. Alegerea culorii tematice pentru locul de desfășurare a turului va îmbunătăți identitatea mărcii.

Prindeți Eyeball Pe Expoziția În Aer Liber? Arătați Indicele Dvs. De Marcă!

Design personalizat pentru a atrage mulțimea

O expoziție de vehicule în aer liber vine în curând, doriți să prindeți lumina reflectoarelor în timpul spectacolului? Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să afișați sigla mărcii în poziția ochi-prinderea. Absolut, banner-ul de top și acoperișul va fi zona perfectă pentru a prezenta logo-ul, sloganul și tema evenimentului. Alegerea cortului de eveniment temporar va face acest lucru în realitate, verificați aceste corturi personalizate de design de la Shelter.

Shelter-cort-expozitional-corturi-evenimente-corturi-pentru-targuri-Salonul-auto-3
Presetate De Mărci De 360 De Grade

În general, folosirea a 4 panouri din lemn pentru a înconjura ștacheta evenimentului pentru a crea un banner de 360 ​​°, care este poziția perfectă pentru a arăta marca. Puteți agăța sigla mărcii sau o puteți imprima pe materialul de acoperire. Vizitatorii se vor concentra mai întâi pe banner-ul de sus atunci când văd această clădire atractivă a corturilor.

Fotografiile aeriene devin din ce în ce mai frecvente în expoziția în aer liber. Deci, nu uitați să decorați acoperișul corturilor pentru spectacolul de mașini. Shelter oferă servicii de tipărire din PVC pentru clienții noștri. Trebuie doar să ne trimiteți codul culorii țesăturii și sloganul pentru noi, vă vom răspunde la cel mai bun design de pe acoperiș.

Numărul de vizitatori este situația neacceptată pentru mulți planificatori de evenimente. Trebuie să te pregătești să faci față mulțimii. Astfel, sistemul de podea de înaltă calitate va fi necesar în timpul expoziției mari. Luând în considerare faptul că autovehiculele și persoanele care vizitează, Shelter oferă un sistem personalizat de pardoseală care creează o performanță mai bună în încărcarea în greutate.

Tineti Expozitia De Masini In Spatiu Nelimitat In Vreme Nelimitata

Spațiu nelimitat pentru Expo Hugh Car

Holding expo masina in aer liber, de asemenea, numit show auto este sarcina de locul de desfășurare, aranjament site-ul, vreme, și de transport. Cum sa terminam spectacolul perfect? Ați putea alege un expoziție temporară care să satisfacă funcția în dimensiune, spațiul interior flexibil, protecția împotriva intemperiilor.

Shelter-cort-expozitional-corturi-evenimente-corturi-pentru-targuri-Salonul-auto-1
Fără Limitare În Lungime Și Personalizare Înălțime

Shelter oferă o dimensiune largă a spațiului de expunere pentru autoturisme, gama poate fi opțională de la 3m la 60m. Și spațiul exterior poate fi extins prin adăugarea unității de lungime. În plus, 4m este înălțimea standard pentru șanțuri de mașini. Pentru a lua în considerare diferitele înălțimi ale cabinei de marcă, Shelter oferă opțiuni personalizate înălțime pentru clienții noștri.

După cum știm cu toții, cortul de acoperire este construcția modulară construită în structura de susținere proprie. Fără obstrucție, spațiul interior poate fi flexibil în ceea ce privește separarea și amenajarea. Motostivuitorul, mașina mare și aparatele de aer condiționat ar putea fi amplasate într-un loc rezonabil. Și cabina, mașina și alte facilități își vor găsi poziția corectă. De asemenea, vizitatorii se vor bucura de spectacol cu ​​cea mai largă viziune.

Expoziția în aer liber suferă, de obicei, de condiții meteorologice neașteptate, astfel încât funcția de protecție împotriva intemperiilor devine extrem de importantă pentru construirea corturilor. În Shelter, întregul cadru principal este alcătuit din aliaje de aluminiu durificate, care au o funcție perfectă în încărcarea vântului. Iar tesatura din PVC acoperită se comportă perfect în rezistență la radiații UV, la impermeabilitate și la blocarea căldurii.

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon